Patty Brard vermoordde bijna Hayashi (video)

Zo'n 1,1 miljoen kijkers zagen zaterdag de spannende act van Hayashi, kandidaat in De Nieuwe Uri Geller. Nu blijkt dat de act bijna mis is gegaan. Patty Brard mocht revanche nemen van Hayashi voor de komkommer-act van een week eerder. Dit keer had Hayashi een tros komkommers op zijn torso gelegd, welke Patty geblinddoekt door midden mocht hakken met een scherp zwaard. Alleen hakte Patty veel te hoog.

Bedoeling was dat Patty tussen de rode touwtjes zou toeslaan. Hayashi concentreerde zich op dit gebied om de kracht van het zwaard tegen te houden. Maar het zwaard landde dus een tiental centimeter hoger. Daar was Hayashi niet op helemaal voorbereid, het zwaard had enkele centimeters diep in zijn lichaam kunnen snijden. "Hayashi heeft ongelofelijke pijn gehad", weet Henkjan Smits in Shownieuws te melden. "Ook Patty is enorm in de war en geschrokken van haar actie."

Bij De Nieuwe Uri Geller worden elke week gevaarlijke acts opgevoerd. De camera laat nadrukkelijk zien, dat er ambulancepersoneel klaar staat om in te grijpen. Tot op heden is dit nog niet nodig geweest.

Bekijk de act van Hayashi:

Zie ook:
- Pfff, alweer Patty Brard in De Nieuwe Uri Geller
- Column Bert Brussen: Tafels bewegen niet uit zichzelf
- Paul de Leeuw vindt De Nieuwe Uri Geller 'kut'
- Tooske laat verstek gaan bij eerste, spannende Uri Geller-show

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “Patty Brard vermoordde bijna Hayashi (video)

  1. Patrick

    Ik schrok me kapot, ik dacht echt: dit is mis gegaan. Ze sloeg gewoon echt mis. Sowieso stom van die man zelf, zo moet je het niet doen naar mijn idee.

      /   Reply  / 
  2. RJ

    Je gaat Patty Brard toch niet vragen om met een mes op je te slaan. Dat is vragen om moeilijkheden….

      /   Reply  / 
  3. mart

    Je denkt toch niet dat dat mes scherp is. Allemaal nep die hele uri geller, zeggen dat meeste mensen de ster hebben getekend, maar wie zegt dat die percentage wel kloppen?

      /   Reply  / 
    1. arjan

      tuurlijk is het wel echt man anders kunnen ze de komkommers toch niet doorsnijden kneus

        /   Reply  / 
  4. //DESH\\

    Ik schok me echt de tering toen dat gebeurde…
    Hij had er wel een snee aan overgehouden, maar of dat met nou echt zo scherp was is maar de vraag. Uri Geller zei wel dat Hayashi de mes met zijn gaven had kunnen afremmen.

      /   Reply  / 
  5. Tabloid

    Waar bleef trouwens dat kamernummer van Viktor Brand, nooit aandacht aan besteed tijdens een van de acts

      /   Reply  / 
  6. Siem

    Wat had er gebeurd kunnen zijn dan? Het was gewoon een bot mes.

      /   Reply  / 
  7. Wout

    Damn wat fake zeg… die man die achter patty staat geeft even alle instructies :S ernstig

      /   Reply  / 
    1. arjan

      sukkel als je luisterde hoorde je hem please step forward zeggen dat betekend stap even naar voren wat is daar nou een instructie aan dan sukkel

        /   Reply  / 
  8. Willy

    kijk dat verhaal wat Uri Geller vertelt dan, zo nep .. zogenaamd Hayahashi’s gaven zorgde ervoor dat dat zwaard niet door z’n borst sneed.. echt nep !!

      /   Reply  / 
  9. Bernie

    God o God :’) SBS gooit er weer even een hype uit, om de kijkcijfers op te krikken. Dat zwaard was hardstikke nep. Gewoon van plastic. Komkommers zijn niet zo hard, daar kom je ook wel met een plastic mes doorheen. Niks aan de hand jongens. Als je het goed raak was dan hadden we wel bloed gezien :”)

      /   Reply  / 
  10. lois

    ik stond te trillen op dat momend maar een bot mes zou natuurlijk ook kunnen maar.. op een of andere manier is het toch doodeng…

      /   Reply  / 
  11. Niek van Uden

    Wat een dom programma. Bijna een perfecte actie van Patty. Lekker echt mes ook. Komkommer doorhakken kun je nog wel met een paraplu. Echt te domme mensen daar in dat programma. Een woord verschrikkelijk. Dat mensen dit kunnen kijken van die debielen die zich zelf aan het uitsloven zijn.

      /   Reply  / 
  12. ahahahaha

    vond het wel graappiggg :P

      /   Reply  / 
  13. joehoe

    bullshit als dat zwaard echt zo scherp was had ze er zo doorheen geslagen en hij heeft een krasje..!!

      /   Reply  / 
  14. Bastiaan

    Whahahaha Dat mes is zo stomp als wat. Allemaal show. Mensen trap toch niet in al die acts. Tis allemaal illusie en bedrog. net zoals Uri. Ik snap niet dat er nog mensen zijn die steeds maar weer in die trucjes trappen.

      /   Reply  / 
  15. mustafa

    mensen weten ook niet meer wat het verschil is tussen een mes en een zwaard.

      /   Reply  / 
  16. Jeffrey

    Weet je wat ik mis?
    Reclame voor andere programma’s

      /   Reply  / 
  17. jaja

    echt raar, als je dit aan patty brard vraagd ben je wel raar,

      /   Reply  / 
  18. rick

    sjonge jonge, dat mensen dit soort acts nog geloven ook. Het is niet voor niets dat Uri Geller een tijdje geleden niks kon toen hij niet zijn eigen lepels had meegenomen in een Amerikaanse tv-show.

      /   Reply  / 
  19. Cynthia

    Als dat mes SCHERP was geweest, dán wassie wel bijna vermoord ja :S Maar heel dat Uru Geller gedoe, FAKE

      /   Reply  / 
  20. Cynthia

    zoiezo, je ziet geen bloed tijdens die show, en bij de finale opeens een litteken?
    Make-up doet tog zoveel tegenwoordig :D

      /   Reply  / 
  21. Wij

    aggg stel je niet zo aan zo schrerp was dat mes niet en lekker tog als die dood was wand dan was de mask er ook niet(voor de mensen die het nog niet weten de mask is waarschrijnlijk hayasie) en had vincent minschin wel veel kans gehad maar hij komt er wel hoor met onze stemmen go vincent go!je ret het wel!!!!

      /   Reply  / 
  22. Gabrielle en Sarah

    NOU PATTY ROT OP ZE GING BIJNA HUILEN AG STEL JE NIET AAN HET GAAT ALTJD GOED DUS ROT OP MET DEZE KANKER SOOI EN NOG EVEN GO VINCENT GO!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  23. hayashipedofiel

    Hij heeft veel meer dingen gedaan echt erge dingen hij spreekt met minderjarige meisjes af in hotels die hij online ontmoet heeft, ik heb dit allemaal van een 15 jarige meisje gehoord maanden geleden maar ik geloofde haar eerst niet maar nu dus wel. Het 15 jarige meisje had ook tegen mij gezegd dat ze een aantal keer met hem seks had gehad waaronder anale seks ik heb ook gehoord dat hij met een 14 jarige meisje iets gedaan heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>