GTST: Hoe zit het met Lieve?

LieveIk denk dat alle kijkers van GTST het er over eens zijn: die Lieve deugt niet. Ze probeert Charlie te isoleren van vrienden en familie en wil Nick er bij lappen. Want het lijkt me duidelijk dat zij achter Nicks verdwijning zit, inmiddels al meer dan een maand geleden. Misschien is ze wel het onvruchtbare, slecht behandelde zusje van Nick en zint ze nu op wraak door zijn kind te stelen. Het zou in elk geval verklaren waarom er opeens een Belgische verpleegster in de serie opduikt.
Terug naar die verdwijning van Nick. Hij rijdt op een verlaten landweggetje als er opeens een zwart doek over zijn voorruit wordt geworpen. Nick stapt uit, inspecteert de omgeving en stapt weer in om weg te rijden. Juist op dat moment loopt er een zwarte gedaante op zijn auto af. Nick tuurt en zegt vervolgens met herkenning in zijn stem: "Wat doe jij hier?" En sindsdien vernamen we niks van Nick.

Eerst dacht ik dat het Stefano zou zijn, die niet wilde dat Nick verder groef in de moordzaak omdat hij te dicht bij de waarheid (Ludo leeft nog, maar dat mag nog niemand weten) kwam. Maar van die theorie ben ik inmiddels afgestapt.

Want ik vond het fragment terug op internet, zodat je alle beelden lekker stil kunt zetten. En ik denk nu dat die mysterieuze zwartgeklede figuur een vrouw was – je ziet duidelijk borstvorming en een truitje met v-hals. Wanneer Lieve inderdaad de zus van Nick is, zou dat de openingszin van Nick verklaren. Alleen haar motief is dan nog onduidelijk.

En in hoeverre heeft Lieve dan iets te maken met de moord op Ludo Sanders? De schrijvers van de soap zijn wel meesters in ons op het verkeerde been zetten!

Bekijk het fragment waarin Nick voor het laatst te zien is:

Zie ook:
- GTST: Bing in complot nep-dood Ludo?
- GTST: Ludo leeft en Janine weet het
- Bekijk nog een keer de moord op Ludo Sanders!

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “GTST: Hoe zit het met Lieve?

  1. ikke

    Het is Ludo. Nick werkt mee in het complot dat Ludo dood is, maar dat is hij natuurlijk niet. Dat allemaal om uhh…dat zien we wel aan het einde van het seizoen

      /   Reply  / 
  2. ?

    Jongens,,,,,,ik zit zo te denken maar heeft er ooit iemand gedacht aan Isabella??? Lieve heeft er zowiesow iets mee te maken maar misschien hebben Isa en Martine elkaar wel opgezocht????!!!!

      /   Reply  / 
  3. ???

    Nog een,,,
    als je un plasma scherm hebt dan zie je (als je van boven af kijkt) dingen veel lichter. Als (volgens mij Martine of Lieve) die gene int zwart zijn handen om de autoruit slaat dan zie je heel klein een ritsje een zilveren rits (hangsetlje) ik zit te denken maar blijf op mijn theorie dat het Martine. Zei droeg namelijk wel altijd zulke handschoenen……

      /   Reply  / 
  4. Mark

    Volgens mij had Janine vandaag Ludo aan de telefoon, en niet Stefano zoals Janine zei toen Dian binnenkwam.

      /   Reply  / 
  5. My

    Ik denk dat martine het heeft gedaan ( Ludo heeft vermoord) Maar Lieve Vertouw ik ook niet helemaal !

      /   Reply  / 
  6. Niels

    inderdaad janine had ludo aan de telefoon dat weet ik zeker, en toen kwam dian binnen enzei ze snel: dag stefano

      /   Reply  / 
  7. .....lui

    ja ik denk ook dat janine het tegen ludo had,maar weet niet zeker.

      /   Reply  / 
  8. JEF

    ik dacht dat het eerst Martine was

      /   Reply  / 
  9. jimbob

    nee volgens mij heeft janine het tegen nick. Het was janine, ze heeft samen met nick die ontvoering in scene gezet. Lieve heeft hier niets mee te maken is een ander verhaallijn.
    Volgende week ontwaken de verdachtes; bing, sjors, robert, barbara en morris in een ruimte en worden door nick verhoort

      /   Reply  / 
  10. Wendy

    Ik denk dat het heel anders zit: Nick is ontvoerd door Lieve.. De jaloerse ex-vriendin van Nick.. Zei wil het kindje van Charlie en vind dat het bij haar en Nick hoort.. Ze wil wraak nemen door iets wat hij in het verleden haar heeft aangedaan.. Zo is er een scene waarin Lieve iets voorleest aan iemand.. en ze zegt ik moet nu terug Charlie mag niet te veel aan de baby wennen.. Janine heeft de 5 verdachte opgesloten om erachter te komen wie Ludo heeft vermoord en heeft één van de mannetjes ingeschakeld zoals Ludo ook altijd deed.. Ik weet alleen niet wie Ludo heeft vermoord.. ik heb gedacht aan Isabella, Martine, Ray of Lieve..

      /   Reply  / 
  11. anoniem

    die lieve die had het gewoon tegen nick, zij heeft hem ontvoerd, en niemand van die 5 personen heeft het gedaan heb ik gelezen.

      /   Reply  / 
  12. ?

    Nick komt vrijdag of volgende vijrdag weer in beeld. Dit keer geen neef van de buurmans moeder die iemand kent die een vriend heeft wiens nichtje bij GTST werkt maar gewoon hele vertrouwelijke bronnen…..

      /   Reply  / 
  13. xkissesme

    video doet het niet meer

      /   Reply  / 
  14. HENNIE

    HET WAS MORRIS HAHAHAHAHAHAHA

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>