GTST: dochter Isabella en Ludo komt terug

Een soapjaar duurt korter dan een mensenjaar. Dat zagen we al aan Nina en Sjors, die in de serie werden geboren maar inmiddels zo'n 16 en 20 jaar oud zijn. Ruim drie jaar terug beviel Isabella Kortenaar van Amy, waarvan Ludo Sanders weer de vader was. Begin februari keert Amy terug in de serie, gespeeld door de 10-jarige Julia Batelaan. En dat gaat vast weer voor spannende situaties zorgen!

Want in de serie ontvluchtte Isabella met haar toen nog erg jonge dochter Meerdijk. Ze liet iedereen echter in de waan dat ze met Amy omkwam in een ontploffing om van Ludo te ontkomen. Ludo was namelijk woedend op Isabella nadat hij erachter kwam dat zij achter de ontvoering van dochter Nina zat. Isabella nam alleen Yasmin en Charlie in vertrouwen over haar ontsnappingsplan.

Amy zal slechts drie afleveringen te zien zijn in GTST. "Ik duik op als een soort geest en speel het geweten van Ludo", zegt Julia Batelaan in het lokale krantje Alphen.CC. "Soms moest ik heel grote stukken tekst zeggen. Meestal ging dat wel goed. En ik moest gekke kleren aan, zoals een spierwitte panty. En rode lakschoentjes!"

Ludo lijkt dus last te krijgen van gewetensnood. Zal dat te maken hebben met de arrestatie en veroordeling van Morris Fischer? En zal Charlie haar mond voorbijpraten als Amy onderwerp van gesprek is?

Zie ook:
- Morris Fischer verlaat GTST

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “GTST: dochter Isabella en Ludo komt terug

  1. michel

    ik wil casper van bohemen in de rol van hans van houten terug! zijn gevangenis straf moet er toch inmiddels ook wel opzitten dan!

      /   Reply  / 
  2. amber is de beste (sanne) en de rest ook

    gtst is echt zo leuk

      /   Reply  / 
  3. Mevrouw.,Ik

    Goed ZoO eiindelijK een eiinde Aan
    de SleChteriK

      /   Reply  / 
  4. Herman

    ik heb je site niet eerder bezocht. buiten dat: jij bericht op 29 december over de terugkeer van Amy, ik schreef dit stukje op de 28ste december.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>