Morris Fischer verlaat GTST

Het zijn barre tijden in Meerdijk. Ludo Sanders is bezig een snood plan uit te voeren om zijn moordenaar Morris Fischer aan te pakken; langzaam maar zeker wil hij Morris laten doordraaien zodat hij in het gesticht verdwijnt. Maar dat gaat Ludo niet lukken. Want de beerput rondom de aanslag wordt helemaal opengetrokken. En dat betekent dat Morris achter de tralies verdwijnt, waarmee hij ook uit de serie is geschreven. Dat bevestigen bronnen aan Zappen.

Een resumee: Ludo Sanders werd aan het einde van seizoen 16 neergeschoten door zijn eigen vrouw. Die wist niet dat ze met scherp schoot. De kogels waren verwisseld. Door vijf hoofdverdachten te ontvoeren en deze te traumatiseren herinnert Morris zich dat hij de dader is. Dat had hij tot die tijd verbannen uit zijn gedachten. Er ontstond een tangconstructie.

Weliswaar had Ludo zijn 'moordenaar' kunnen aangeven, maar dan had hij zelf ook achter de tralies verdwenen voor de ontvoering en mishandeling van vijf personen. De vijf hadden eveneens aangifte kunnen doen, maar dat zou automatisch betekenen dat Morris voorgoed de bak in zou moeten.

Er werd een 'compromis' bereikt. Iedereen zwijgt, terwijl Ludo Sanders in het diepste geheim een snood plan uitvoert: het laten doordraaien van Morris. Daar is hij intussen aardig in geslaagd. Dat terwijl heel veel prominente karakters in de soap niets weten van het bizarre voorval.

Die beerput gaat dus alsnog open. De komende weken zal Morris bekennen ten overstaan van de rest van Meerdijk en worden berecht, met gevangenisstraf tot gevolg. Acteur Joris Putman heeft zijn laatste opnames er intussen opzitten. Maar betekent dit ook dat Ludo Sanders zal worden aangepakt voor de ontvoering?

Zie ook:
- GTST: Ludo en Morris hebben elkaar in de tang
- Dus toch…. Ludo leeft

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Morris Fischer verlaat GTST

  1. roelof

    ik zou het jammer vinden als die eruit geschreven word
    maar jammer dat je het al verraadt wat er gebeurt dan is het nietmeer zo spannend

      /   Reply  / 
  2. Sana

    Ik vind het ook jammer dat Jorris de serie verlaat..

    En nou maar afwachten..

      /   Reply  / 
  3. Sanne

    Hooi allumaal,
    k hoop dat Joris dit leest HVJJJJ !!!
    k kan er nix aan doen ik ben nog maar 10 :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>