GTST: Ludo en Morris hebben elkaar in de tang

Toen Morris Fischer zich vorige week opeens weer herinnerde de kogels te hebben verwisseld, dacht ik in eerste instantie dat hij was doorgedraaid en waanideeën had. Maar het lijkt er inmiddels op dat Morris toch echt degene is die verantwoordelijk is voor de aanslag op Ludo Sanders. Erg verrassend dat één van de hoofdrolspelers hiervoor verantwoordelijk is, ik verwachtte een schim uit het verleden. De vraag is: hoe nu verder. Want zowel Ludo als alle verdachten hebben elkaar in de tang.
Want het is voor Ludo eigenlijk niet mogelijk om naar de politie te stappen. Dan komt immers uit dat hij vijf mensen heeft ontvoerd en mishandeld, bovendien heeft hij gisteren Morris bedreigd. Weliswaar zou Morris worden opgepakt voor poging tot doodslag, Ludo zou net zo snel achter de tralies verdwijnen.

Dat moeten Morris, Barbara en Robert ook weten. Dus kunnen ze daarmee dreigen, om Ludo bang te maken. Alleen ‘verraden’ ze daarmee ook Morris. Het onderling proberen op te lossen is wat dat betreft ook aantrekkelijk, om Morris uit de bak te houden. Dat zou de tweede keer zijn, want Morris dumpte ook al eens het lichaam van een levende Linda, alleen dacht hij dat ze dood was.

Evengoed is er een rare situatie ontstaan. Na al deze daden lijkt het me niet dat iemand ooit nog iets met Nina, Janine of Ludo te maken wil hebben. En toch blijven de drie nog een hele tijd in Meerdijk wonen. Over een paar maanden zijn Barbara en Janine ongetwijfeld weer vriendinnen en huppelt Nina rond in de Sapoase of Teluma met haar vriendjes en vriendinnetjes. De wondere wereld der soap.

Zie ook:
- Dus toch…. Ludo leeft (met video)
- Moord op Ludo: de ontknoping nadert

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “GTST: Ludo en Morris hebben elkaar in de tang

  1. Petertjuhh

    En uiteindelijk komen Morris en Nina wel weer bij elkaar denk ik.

      /   Reply  / 
  2. linda

    en toch…ik blijf mn twijfels hebben of morris nu wel ECHT verantwoordelijk is.ik weet het zo net nog niet. zelf denk ik dat hij de moordenaar gezien heeft en nu inbeeld dat hij zelf daar stond of zoiets.we zullen zien…

      /   Reply  / 
  3. Herman

    mijn moeder suggereert dat hij Nina dekt…

      /   Reply  / 
  4. linda

    moooeeeee

      /   Reply  / 
  5. Kees

    Heerlijk! Al het gezeik over Martine is voorbij. Wat een nerds zitten er toch tussen die bij hoog en laag beweerden dat Martine de moord had gepleegd. Ik blijf overigens nog steeds geloven dat Nina weer in een halve psychose was beland en daarom de kogels had verwisseld.

      /   Reply  / 
  6. Yelliej

    Het kan Morris gewoon niet zijn! Het lag te veel voor de hand. Ik kan mij trouwens ook nog herinneren, dat in de aflevering voor de cliffhanger, degene die de kogels verwisselde, zwarte handschoenen droeg en het leek verdacht veel op vrouwen handen. Hoe kan het dan dat Morris het zich nu herinnert met roze handschoenen? Ik ben ervan overtuigd dat het Morris NIET is!

      /   Reply  / 
  7. bianca

    Weet iemand waar ik de avlevering van 25 november kan bekijken kwil het graag zien anders moet ik tot maandag wachten …

      /   Reply  / 
  8. vinnie

    Mischien was het: Stefano, Martine, Isabelle, Marcus, Roxy, Linda of mischien wel Jack. . wie weet

      /   Reply  / 
  9. bianca

    Weet iemand waar ik de avlevering van 25 november kan bekijken kwil het graag zien anders moet ik tot maandag wachten …

    pleaaase!

      /   Reply  / 
  10. somwhone

    ik weet zkr dat er meer is. vlak na ludo was doodgeschoten zaten sjors en bing in laura’s huis te praten. en oppeen hoorde sjors iets achter in de keuken maar ze gingen gwn verder prateh.. morris kan dat niet geweest zijn want hij was toen in t ziekenhuis. er is veel meer k weet t zkr

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>