Moord op Ludo: de ontknoping nadert

Al ruim twee maanden laten de schrijvers van GTST in het midden wie Ludo heeft vermoord. Als hij ten minste echt aan zijn einde is gekomen, begin dit seizoen. Op fansites, blogs en internetforums zijn al tientallen theorieën verspreid, maar de echte ontknoping is nu nabij. Janine heeft haar vijf hoofdverdachten met een reisje weggelokt en opgesloten in een boot. Ze hoopt dat ze met elkaar de confrontatie aangaan zodat de echte moordenaar opstaat. Alleen bevindt deze zich niet onder het gezelschap Sjors, Bing, Robert, Barbara en Morris.
De GTST-club plaatste een spoiler waaruit blijkt dat degene die de kogels verwisselde niet één van deze vijf personen is. ‘Net op het moment dat alles radicaal uit de hand lijkt te gaan lopen, verschijnt de echte moordenaar ten tonele’, aldus de GTST-club.

Persoonlijk denk ik niet dat het één van de hoofdrolspelers is, maar een oude bekende van Ludo. Misschien die Andretti, misschien ook wel zijn familielid Marcus. Of Ludo is helemaal niet dood, en zette zijn eigen moord in scene, zoals ik hier al eerder suggereerde. Want met wie voert Janine toch telkens die geheimzinnige telefoongesprekken? Ik heb moeite te geloven dat dit Stefano zou zijn, zoals ze telkens zegt.

De ontvoering van Nick lijkt hier overigens los van te staan. Daar zit volgens mij de doorgedraaide verpleegster Lieve achter, die haar zinnen heeft gezet op het moederschap. Ook dat zal vast snel tot een ontknoping komen.

Download hier (via GTSTclub) een samenvatting van de afgelopen uitzending, waarin de vijf verdachten worden ontvoerd.

Zie ook:
- GTST: Hoe zit het met Lieve?
- GTST: Bing in complot nep-dood Ludo?
- GTST: Ludo leeft en Janine weet het

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Moord op Ludo: de ontknoping nadert

  1. Kees

    Het wordt vager dan vaag. Ludo die niet dood zou zijn, mensen die bij hoog en bij laag beweerden dat Martine te zien was op een foto van Sjors & Bing in de Efteling, reageerders die een oom z’n broer en daar een vriendin van die d’r nichtje en daar weer een buurman van die bij GTST werkt en niks mocht vertellen wat er zou gaan gebeuren en mensen die zeker wisten dat Erik Vogel gewoon in Aalsmeer aan het werk was. We zullen het allemaal wel zien de komende weken want ik denk dat de climax niet lang op zich laat wachten. Nog wat hints uit het goede tijden weblog: “Eind november gebeuren er de volgende dingen: Rosa is dolblij vanwege een onverwacht weerzien (Stefano? Ludo?), Jack ontdekt het huis van Lieve en doet een grote ontdekking (Lieve staat dus inderdaad los van Ludo en Nick) en Dennis gaat zich steeds meer met Claire om. Verder kunnen we verklappen dat het niet zo lang meer zal duren voordat de moordenaar zal worden gevonden, zeer binnenkort zelfs! Hou je ogen dus goed open de komende weken…”

      /   Reply  / 
  2. ?

    Het is martine, dat is zeker. Maar leeft Ludo nog???????????????????KDenk niej maar tzou kunnen.

      /   Reply  / 
  3. ruby

    het is martine.. egt waar want ik heb vaak figurante rolletjes gedaan in gtst.. en 1 x zat zij naast me toen zei ze tegen een andere iemand van de regie.. ja ik kom weer terug.. ik moet ludo vermoorden.. dat is wat ik opving uit het gesprek.. dus

      /   Reply  / 
  4. fatin

    het is bing hij heeft het gedaan want waarom zij hij dan ik heb het gedaaan een meisje uit mij klas dankt ook dat het martine is maar nee ik denk van niet ten minste nou laters ik ga maar verder kijken
    hoor wie het we is

      /   Reply  / 
  5. Kees

    Kijk, reactie 3 van Ruby is precies wat ik bedoel. Iedereen zegt dicht bij het vuur te zitten en braakt de ene onzin na de andere uit. Volgende week vrijdag pas ontdekt Nina wat Janine voor haar verborgen heeft gehouden. Dus Ruby, ga lekker met je Lego spelen ofzo.

      /   Reply  / 
  6. Kees

    HET IS OFFICIËEL! Vanavond is Erik Vogel weer te zien in GTST: “Erik de Vogel maakt vrijdagavond zijn rentree in Goede Tijden Slechte Tijden. Of hij weer te zien is als Ludo Sanders wil een woordvoerster van RTL4, de zender die de soap uitzendt, niet zeggen.

    Ludo Sanders verdween in juni uit de serie, nadat hij was doodgeschoten. Maandenlang speculeerden fans over de terugkeer van het vileine personage. De Vogel zweeg er intussen over of hij zijn rol voorgoed vaarwel had gezegd.

    Of de acteur weer in de huid van Ludo kruipt of te zien is als bijvoorbeeld diens tweelingbroer is niet bekend. RTL4 laat niets los om de verrassing voor de vaste GTST-kijkers niet te bederven.”

    (Bron: Nieuwnieuws.nl)

      /   Reply  / 
  7. anoniem

    hij komt gewoon terug als ludo dat is wel het leukste, anders zetten ze toch niet dat LUDO terug is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>