GTST: Wie is toch de vader van Vicky Pouw?

Het ene mysterie in GTST heeft zichzelf nog maar net opgelost, of een volgend vraagstuk dient zich al weer aan. De soapkijker kan zich de komende weken afvragen wie toch de vader is van Vicky Pouw, het meisje dat vorig jaar haar intrede deed in GTST. Toentertijd is ze geïntroduceerd als een meisje met een moeilijke jeugd, dat door problemen thuis op zichzelf woonde en de kost verdiende met diefstal. Nu Vicky een vast karakter is, vinden de schrijvers het tijd om haar verleden uit te diepen.

Dankzij vriendje Noud is Vicky al een poosje bezig om haar vader te achterhalen. In eerste instantie dacht ze hem gevonden te hebben in Sam Buena, maar een DNA-test wees uit dat er geen familiaire band is tussen de twee. Nu vermoedt ze dat de leraar Duits wel eens haar vader kan zijn.

Vicky komt deze 'potentiële vaders' op het spoor door aanwijzingen van haar moeder, Trudy Pouw. De twee leven al lange tijd gebrouilleerd. In een recente uitzending was echter te zien, dat Trudy haar dochter met een kluitje in het riet stuurt. "Nee, ze komt niets te weten. Ik heb net een naam verzonnen, daar is ze wel even zoet mee", vertelde Trudy over de telefoon. Wie er aan de andere kant hing, is onduidelijk. Feit is, dat Trudy weet wie Vicky's vader is. En beide partijen willen niet dat Vicky dit weet.

Dus kunnen we speculeren. Zal het een bekende voor de kijker zijn, of is de vader van Vicky een totaal nieuw karakter? Voorlopig hebben we nog geen aanwijzingen gekregen, maar Zappen houdt je op de hoogte.

Zie ook:
- Begrafenis in GTST, maar wie is er dood?
- GTST zal nooit meer hetzelfde zijn: Robert stapt op
- Schrijvers GTST diepen verzwegen families op

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “GTST: Wie is toch de vader van Vicky Pouw?

  1. lotte

    ene floris meld gtstcourant net…

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ik hoop dennis.. dan is Noud dr broer haha

      /   Reply  / 
  3. weetniet

    Ik zelf denk dat het een soort droom weer van iemand is die dian dood wil zien. Ik denk dus niet dat dian doodgaat anders was het allang bekent dat ze eruit gaat.

      /   Reply  / 
  4. danique

    ik hoop dennis dan is noud haar broer en antia haar stiefmoeder haaha

      /   Reply  / 
  5. gewoon

    dat is zeker dennis..

      /   Reply  / 
  6. melissa

    sukels ba vicky moet haar vader vinden in die rol

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>