Schrijvers GTST diepen verzwegen families op

Wat moet soapschrijver toch een fantastisch beroep zijn. Zit je op een dood spoor met een karakter? Breng iemand uit het verleden naar boven waar de kijker nog nooit van gehoord heeft. Een verzwegen zus, zoon, dochter of stiefmoeder. De gouden regel is dan wel, dat zo'n personage mot heeft met de bestaande karakters. Komende week krijgt Vicky Pauw in GTST met 'spoken uit het verleden' te maken, niet veel later volgt Rik de Jong.

Vicky werd vorig jaar in de soap geïntroduceerd als een soort weesmeisje; een figuur dat was weggelopen van huis omdat ze het niet zo goed kon vinden met haar ouders. Welnu, diezelfde ouders staan op het punt om haar leven weer binnen te dringen. Haar vader Sam staat zelfs komende week al op de stoep.

Dan is er nog Rik de Jong, die onlangs weer de serie werd ingeschreven. Een aantal jaar terug had Rik 'opeens' al een zoon van wiens bestaan hij niet afwist. Een ongelukje bij een toenmalig vriendinnetje, die dat nooit had opgebiecht. Deze zoon, Job Zonneveld, zit nog altijd in het buitenland. Wat Job toentertijd nooit heeft verteld, is dat hij nog een halfzusje heeft: Vera van Es. En laat die volgende maand nu in Meerdijk opduiken.

Vera van Es wordt gespeeld door Kee Huidekooper, het meisje dat haar rol bemachtigde via de wedstrijd Ik Wil in GTST. Haar rol is in eerste instantie voor een week of vijf bedoeld, maar zal bij succes worden uitgebouwd.

Zie ook:
- GTST: Vrijwillige en onvrijwillige exit in Meerdijk
- Ferri Somogyi langer in GTST
- Weer homoseksuele verhaallijn in GTST

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Schrijvers GTST diepen verzwegen families op

  1. Jeroen

    pffff wanneer wordt die Rik er nou eens uitgeschreven…

      /   Reply  / 
  2. Dario

    En wanneer gaat Arnie eens emigreren?

      /   Reply  / 
  3. Joyce

    Donderdag 24 januari
    Vicky krijgt het idee dat Noud homo is en ontmoet Sam: een man die ze helemaal niet wil leren kennen. Nina dwingt Noud tot iets wat hij niet wil doen. Gaat het Ludo lukken Dian alles af te nemen?

    Ik weet niet meer bij welk artikeltje ik het zag, maar ik plaats het hier…
    Noud is de homo al dacht ik dat Fos dat was. :)

      /   Reply  / 
  4. michel

    fos zou het gaan worden maar verhaal is veranderd omdat ze met fos daarna in de toekomst niet zo veel meer konden doen. verhaalijn: hij zou dan zijn coming out hebben , kan ie relatie krijgen, kan ie een keer vreemd gaan en dat was het. ze kunnen met hem niet zoveel meer daarna. om een goeie homo verhaalijn in een soap te hebben moeten er minimaal steeds 3 in zitten maar dan val ook steeds in herhaling (dit probleem was er bij goudkudt ook) en de kijker vinden het dan ook niet meer intresant. daarnaast is het moeilijk om te spelen voor iemand als ie in het echte leven daar ook net mee bezig is. dat was het geval bij patrick marthens(morris 1) later bij de andere morrissen werd er nog wel eens gezegt dat hij bi was maar dat is nooit verder uitgewerkt. misch dat gtst dat met morris (als ie uit de gevangenis komt) en fos later nog eens gaan doe maar nu is er voor iets anders gekozen.

      /   Reply  / 
  5. michel

    o ja en @ jeroen hier. rik blijft in de serie en naast het halfzusje van jop (zoon van rik dus) zou het ook goed mogelijk zijn dat jou zelf ook weer in de serie terug komt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>