Ferri Somogyi langer in GTST

De terugkomst van Ferri Somogyi (Rik) in Goede Tijden Slechte Tijden bevalt blijkbaar wel. De acteur is in elk geval langer in de soap te zien dan aanvankelijk was gepland.

Rik stond begin september opeens voor de neus van Anita. Hij wilde haar terug, maar Anita was verslingerd aan Dennis. Rik wordt intussen verdacht van het stalken van Dian Alberts, maar dat blijkt kwade opzet.

Rik wordt er ingeluisd door rechercheur Bob Lanschot. De overleden vrouw van Bob, Nathalie Dover, blijkt ook de ex van Rik en moeder van hun kind Job. Job zou nog ergens in Nieuw-Zeeland moeten rondzwerven, maar door deze verhaallijn is een terugkeer niet uitgesloten.

Ferri was vorige week te gast in het showprogramma van Frank Awick op AT5. Daar verklapte hij nog wel enige tijd te zien te zijn in het soapdorp. "Ik was benaderd voor een tijdelijke terugkeer, maar laat ik verklappen dat het zomaar een andere kant op kan gaan."

De schrijvers van GTST benaderen wel vaker een oude hoofdrolspeler om terug te komen voor een tijdelijke rol. Zo kwamen Babette van Veen (Linda Dekker), Casper van Bohemen (Frits van Houten), Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) en Liesbeth Kamerling (Daantje Mus) al eens terug naar Meerdijk voor een maandje of drie.

Zie ook:
- GTST: Stalkingszaak Dian Alberts nog lang niet voorbij
- Weer homoseksuele verhaallijn in GTST
- Ferri Somogyi wèèr terug in GTST

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ferri Somogyi langer in GTST

  1. Jeroen

    :-( jammer

      /   Reply  / 
  2. michel

    leuk! had het bijna een jaar niet gezien maar kijk sinds 2 weken weer op rtl gemist en moet zeggen het is wel weer leuk geworden! de cast mag van mij wel zo blijven met als toevoeging dan wel jop (daan roelofs)(niet tuin kuilboer) en hans van houten (casper van bohemen) want, die moet nog steeds terug komen en morris (joris putman)

      /   Reply  / 
  3. M aaarja.

    VOor mij hoeft het ook niet…

      /   Reply  / 
  4. Djoel

    Ik vind dat sommige mensen op de site erg zeuren, acepteer gtst of acepteer gtst niet. Maar ga er geen andere mensen mee lastig vallen!

    Ik kijk zelf nog maar ongeveer drie jaar naar Gtst, ik had Rik nog maar een keer zien spelen en dat was met een kerstuitzending. Ik vind dat Rik erg goed speelt, en wat mij betreft mag hij jaren blijven! Hij heeft niet voor niets carriere in Amerika gemaakt.

    Ik had een tijdje gelezen op een site dat Stefano Sanders (een ander persoon dan Bas Muijs) in GTST terug zal keren, dit zal van mij wel mogen, maar het hoeft natuurlijk niet! Ik acepteer GTST tot de laatste dag!

      /   Reply  / 
  5. Mark

    @ Djoel: Hij is naar Amerika gegaan, ja. Maar succesvol was hij er niet.

      /   Reply  / 
  6. Jeroen

    Nee, hij is met hangende pootjes teruggekomen omdat ie niks had bereikt, en toen ging ie toch maar weer terug in gtst :-P

      /   Reply  / 
  7. angelique

    aaah ferry moet egt langer blijfen in gtst. ik vind dat rik en anita weer bij elkaar moeten komen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>