Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien

Vorige week kondigde Lieke van Lexmond haar vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden aan. Nu blijkt dat de actrice voorlopig nog niet weg is. De Telegraaf meldt dat de vertolkster van de rol van Charlie Fischer nog tot begin 2012 is te zien in de soap. Daar zegt Van Lexmond dat ze hoopt dat haar karakter niet sterft. “Ik ben echt van Charlie gaan houden. Het lijkt me geweldig om in de toekomst nog eens met de serie te mogen flirten.”

Zie ook:
- Speculatie bracht Lieke van Lexmond op idee stoppen GTST
- Lieke van Lexmond verlaat GTST
- Cliffhangerfoto GTST 2011: Onheil op huwelijk Noud & Nina

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien

  1. vinn

    Ze moet gewoon vervangen worden door Tamara Brinkman

      /   Reply  / 
  2. Ben

    Die is er hooguit twee seizoenen uit en komt dan weer op hangende pootjes terug, omdat ze dan doorheeft dat ze niet kan groeien als presentatrice.

      /   Reply  / 
  3. Jordy

    Laat haar toch in de afgrond kieperen. Kutpersonage van een kutfamilie met een kutvertolkster. Serieus. Charlie is net zo manipulatief als haar moeder. Lees anders het discussie topic op het FOK-forum eens door.

      /   Reply  / 
  4. Anita Bogers

    Waarom reageert iedereen zo fel naar lieke. Het is maar een rol die ze speelt en zouden julli het fijn vinden om voor k……. Uitgescholden te worden. En verbeter de wereld begin bij je zelf.

      /   Reply  / 
  5. Rikki

    Jammer dat L

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>