Cliffhangerfoto GTST 2011: Onheil op huwelijk Noud & Nina

Met nog krap een maand te gaan tot de laatste uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden op 8 juli zwerft de zogeheten cliffhangerfoto op internet rond. Opnieuw is hier half Meerdijk bij betrokken, als onheil zich voordoet op de bruiloft van Nina Sanders en Noud Alberts. GTweb heeft een aantal spoilers weten te achterhalen van de seizoensfinale.

Wiet van Houten blijkt de aanstichter van de rampspoed, zij wil afkomen van haar rivale Nina om zo bij Noud te komen. Maar Wiet, die momenteel helemaal verslingerd raakt in de occulte wereld, denkt daarbij niet na over de gevolgen van haar actie voor anderen.

In de cliffhangeruitzending is team Laura ondertussen druk bezig met een zoektocht naar Jef, waarbij het net zich lijkt te sluiten rond Tanya/Tineke. Lorena ontdekt uiteindelijk de dubbelidentiteit, maar is dat nog op tijd om Jef in levende lijve terug te vinden?

Verder is er een glansrol weggelegd voor Nick Sanders, die daags voor de seizoensfinale zijn comeback in Meerdijk maakt. Nick verzekert Maxime niet uit te zijn op wraak, maar zij gelooft daar niets van. Ook bij Charlie komen allerlei gevoelens en emoties boven, nu de vader van haar kind opeens weer voor haar neus staat. Kiest Charlie voor Nick of voor Rik?

Zie ook:
- Eerste aflevering nieuw seizoen GTST op live event
- GTST: Christophe Haddad hint op fataal einde Nick Sanders
- Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!
- Frits van Houten weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden?
- GTST: Maximiliaan Sanders leeft… alweer?
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- Jan Kooijman gaat GTST tijdelijk verlaten
- Bartho Braat verlaat GTST voor drie maanden
- GTST nog tot in 2015 te zien bij RTL 4

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Cliffhangerfoto GTST 2011: Onheil op huwelijk Noud & Nina

  1. Fan

    Het stond gewoon op de website van Televizier.nl.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Deze foto verklapt eigenlijk al teveel.

      /   Reply  / 
  3. stef

    Het is intussen Herman, niet ondertussen ;)

    Maar, wanneer komt Nick nou precies terug?

      /   Reply  / 
  4. Stef

    Oh, ik heb altijd geleerd dat het fout is, dan zal ik het wel verkeerd geleerd hebben ;)

      /   Reply  / 
  5. Anoniem

    Het is nu officieel, 15 juli begint Hollands Got Talent weer :)

      /   Reply  / 
  6. Anoniem

    TV Woonmagazine keert terug met Nicolette van Dam

      /   Reply  / 
  7. Jeroen

    RTL Boulevard melde dat deze foto door ‘iemand’ online is gezet. Ik neem aan dat deze foto gewoon door RTL is vrijgegeven. Zo niet, hoe komt iemand aan een dergelijk foto? De foto lijkt wel genomen van het punt van de crew, het is niet een mooi foto zoals jaarlijks, waar nog alles bij te verzinnen is.

    De foto verklapt alleen dat Ludo wel op de trouwerij is, en dat Nick er ook bij is.

      /   Reply  / 
  8. sammy

    dat is ook de reden waarom hij zo klein is . elk jaar lekt RTL photo’s uit van gtst , het is er altijd eentje en altijd rond midde juni …

    xx

      /   Reply  / 
  9. thom

    yes ik kijk nu al uit vrijdag over 5 weken dan begint op 15 juli eindelijk een nieuwe & alweer 4e seizoen van hollan”S Got Talent! dan weer wekkelijks elke vrijdag om 20:30 bij RTL4 dit is dan het 2e seizoen bij RTL wande 1e 2 seizoenen waren nog met gerard Joling bij SBS6 tezien de nieuwe reeks Holland”S got Talent! trek deze zomer vast weer mooie hoge kijkcijfers op de vrijdag Avond ik weet eingelijk ook alwel zeker dat dit aankomende nieuwe seizoen ook echt nog niet laaste is wand Robert Ten Brink zit toch nog 3 jaar tot 2014 bij RTL4 en Presentator zanger gordon zit weer gezellig in de jury deze 2e reeks samen met dans choreo graaf dan karyti & zangeres & presentatrice Patricia paay

      /   Reply  / 
  10. Tim

    Denk dat de cliffhanger een regelrechte copie van de cliffhanger van seizoen 5 van Dynasty wordt ( ook bekend onder The Modovan Massacre)

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Mwah, ik denk gewoon dat het een shootup op de bruiloft gaat worden. En dat gebeurde in GTST al in 1998. :)

        /   Reply  / 
  11. C.W. Heuckeroth

    Rikki is zwanger, dat zie je ook helemaal niet van 20 kilometer afstand aankomen…..

      /   Reply  / 
  12. JV

    Ik zie ook een witte jurk nij noud en ludo liggen. noud staat nog gewoon maar ben benieuwd wat er met nina gebeurt. als je op google zoekt en de foto vergroot en verscherpt (photoshop) kun je alles wel zien. Dit seizoen geef ik een 9 vorig seizoen geef ik een 2.

      /   Reply  / 
    1. Gaatjeniksaan

      Idd. k zie ‘t. En jordy heeft gelijk als ik één aflevering moest noemen waar ik m’n hart in m’n vingertopjes voelde kloppen was toen simon werdt neergeschoten door Tony (check youtube). aleen die muziek toen al.

        /   Reply  / 
  13. Pp

    Rik word zwanger ,nina gaat bijverdienen achter de ramen omdat de bruiloft niet afbetaald kan worden.,jeff word clown van circus meerdijk.
    Bing gaat vrijwillig een maand lang in politiecel zitten om van zijn angst af te komen. Laura word voor de 100ste keer oma. Wiet gaat wiet roken om de geesten te verjagen en ludo word homo dat is wat ik denk

      /   Reply  / 
  14. Lisa

    ik denk dat Nina neergeschoten word ddor wiet
    en eb geen idee hoe charlie de serie uitgaat hoop niet dat ze er vandoor gaat met nick maar gewoon bij rik blijft met rikkie en valentijn. en dat ze dan dood gaat of meerdijk voor haar werk verlaat ofzo

      /   Reply  / 
  15. esmee

    Misschien heb ik toch een beetje spijt dat ik deze foto heb gezien en deze tekst heb gelezen.. verklapt inderdaad wel veel.

      /   Reply  / 
  16. marianne

    wow dat tanya ook iemand vermoord had wist ik niet!
    zou dat over jef gaan dan?

      /   Reply  / 
  17. Alex

    @marianne

    Nee dat kan niet, die moord was in 1991 dacht ik, en Jef komt gewoon weer terug, alleen ben ik wel benieuwd wat er met hem gebeurd is, ik denk dat ie ontvoerd is ofzo of dat Tanya te maken heeft met eepasa, met rutger ofzo. Ik dennk ook niet dat Wiet morgen wat gaat doen, maar Frederik of Tanya.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>