GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk

Daags voor de bruiloft van Nina en Noud maakt een oude bekende zijn opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden: Nick Sanders (Christophe Haddad) keert terug in Meerdijk. Nina is dolblij haar halfbroertje weer te zien, maar er zijn mensen in het fictieve dorpje minder blij met zijn komst. Zoals Maxime Sanders, die in 2009 door een sluw spel Nick liet doordraaien zodat hij in een gesticht verdween. Nicks famous last words waren dat hij Maxime wel te grazen zou nemen bij zijn terugkeer. Houdt hij woord? En in hoeverre heeft Nick iets te maken met de aanstaande dramatische gebeurtenissen in de cliffhangeruitzending van vrijdag?

Het is nog altijd onduidelijk voor hoe lang Sanders terugkeert. De acteur zelf hintte op een kortstondig optreden met een fataal einde. Maar dat zegt in soapland niets. Misschien werkt hij zich wel weer op tot één van de vaste hoofdrolspelers. Immers, Ferri Somogyi keerde ook ooit tijdelijk terug maar lijkt nu vastgeroest in Meerdijk.

Nick Sanders zal ook het leven overhoop gooien van Charlie Fischer, die net in rustiger vaarwater terecht lijkt gekomen nu het weer beter gaat tussen haar en Rik. Al werd vorige week al duidelijk dat nog lang niet alle problemen rondom haar affaire zijn verwerkt. En als dan opeens de vader van je kind voor je neus staat… Dan kan dat nog wel eens iets gaan los maken.

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- GTST: Wie lost dodelijk schot in cliffhanger-uitzending?
- Lieke van Lexmond tot begin 2012 in GTST te zien
- Cliffhangerfoto GTST 2011: Onheil op huwelijk Noud & Nina
- Eerste aflevering nieuw seizoen GTST op live event
- GTST: Christophe Haddad hint op fataal einde Nick Sanders
- Verrassing in GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk!
- Ook Ferry Doedens tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden
- Jan Kooijman gaat GTST tijdelijk verlaten
- Bartho Braat verlaat GTST voor drie maanden
- GTST nog tot in 2015 te zien bij RTL 4

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “GTST: Nick Sanders keert terug in Meerdijk

  1. barlo

    Fantastisch dat hij terugkomt, hopelijk blijft hij want hij voegde toch altijd een extra dimensie toe aan scenes in GTST. Hij had altijd een mooie chemie met Ludo, Charlie en Sjors bijvoorbeeld.

      /   Reply  / 
  2. Willeke

    Top! De vlag gaat uit vanavond :D Het is niet officieel bevestigd door RTL maar het schijnt dat het een lange gastrol word want diverse mensen hadden Christophe en Erik gezien in het ziekenhuis een paar dagen geleden. Dus dan is ie sowieso tot oktober te zien!

    Zou helemaal geweldig zijn als hij een vast contract krijgt!

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      In het ziekenhuis? Dat wordt allemaal opgenomen op de set in Amsterdam.. Ben erg benieuwd naar het verhaal achter dit gerucht…

        /   Reply  / 
      1. M.

        Ze filmen ook wel eens op locatie hoor. Bijvoorbeeld buiten het ziekenhuis of in de gangen (dit zag je toen Noud in het ziekenhuis lag).

          /   Reply  / 
        1. Jeroen

          Dat was niet een ‘ziekenhuis’ waar de opname’s van Noud zijn gemaakt.Dit kan ook het studio gebouw zijn van Endemol, waarin enkele dingen zijn aangepast (o.a bordjes) Daarnaast wordt in de reactie gesproken over ‘IN’ het ziekenhuis.

            /   Reply  / 
  3. Willeke

    Ik heb het ook maar gehoord ;)

      /   Reply  / 
  4. Stacaravan

    Hij kan wat meer sensatie in de serie brengen. Er gebeurt altijd wel wat als hij in de buurt is. Heerlijk spannend.

      /   Reply  / 
  5. mini

    HELEMAAL geweldig dat Nick terug komt.geweldig personage.goeie acteur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>