Soapbitch Maxime Sanders terug in GTST

The batch is back! Vorige week liep Lorena Gonzalez Meerdijk al weer binnen, een paar miljoen euro rijker en daardoor ook een stuk gemener dan voorheen. Maar de èchte kenau was gisteren in een glimp te zien: Maxime Sanders. Zij gaat de komende tijd de relatie tussen Ludo en Janine flink onder druk zetten.

Maxime zint op wraak, omdat zij onterecht werd verdacht van bewust verkeerd medicijngebruik bij Janine. De familie Sanders liet Maxime keihard vallen en ontnam haar alles. Dat werd later gelijmd met busladingen excuses, maar die zijn slechts voor de schijn geaccepteerd.

De zus van Ludo Sanders verdween enkele maanden terug uit de serie om in de Verenigde Staten haar brandwonden te laten wegwerken. Het reisje heeft ze ook benut om de geheimzinnige Maarten op Janine af te stappen. Met een jankverhaal over een stichting is Maximes snode plan in werking gezet. Het lijkt er op dat de stichting een wig moet drijven tussen Ludo en Janine. Maxime zal daar de komende tijd subtiel een schepje bovenopdoen, als ze weer intrekt in de Sanders-villa.

In de promo’s van GTST is overigens ook Noud Alberts alweer te zien, die eveneens een paar maanden in het buitenland verbleef. Daarmee hebben de schrijvers al hun schaapjes weer op het droge. Ten minste, voor zo lang als dat duurt. De flex-wet vereist vast spoedig weer een verplichte vakantie voor een hoofdrolspeler.

Zie ook:
- GTST: Jack van Houten neemt afscheid van Meerdijk
- GTST: Familie Bouwhuis toch op safari in Zuid-Afrika
- Castfoto GTST 2012: Wel Tim en Jack, geen Bilal

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Soapbitch Maxime Sanders terug in GTST

  1. Jan

    The batch? Moet vast de bitch zijn?

      /   Reply  / 
  2. M

    En Maxime zat niet in de VS, maar in Argentinië. Ook besluit ze in de aflevering van vandaag om in de Rozenboom in te trekken. Dus niet de Sanders villa.

    En waar blijft Marcus Sanders toch…?

      /   Reply  / 
  3. rtd

    denk dat Bing binnekort vertrekt ivm die flexwet.. dat ie zich in het buitenland laat behandelen aan zn ziekte…

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      Zou best wel kunnen of hij gaat net als Mark van Eeuwen wat anders doen. Ik heb veel vertrouwen in Mark van Eeuwen hij zal wel in andere series terecht komen.

        /   Reply  / 
      1. Julian

        Ik denk dat de kans zeer groot is dat we Mark nog wel tegenkomen (L) mark

          /   Reply  / 
  4. Noni

    Gtst krijgt nog een probleem aangezien volgend jaar zowel Marly, Everon, Robin als Guido, Cynthia en Joep met de flexwet te maken krijgt. Ben benieuwd hoe ze dat gaan oplossen…
    Misschien dat 1 of een paar van hen inmiddels een vast contract hebben? Na het vertrek van Lieke is er immers een plekje vrij gekomen.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Ik weet het niet zeker, maar volgens mij hebben de “volwassen” acteurs – Joep en Cynthia – niet te maken met de flexwet. dan zit je inderdaad nog wel met Marley, Everon, Robin en Guido en ik heb ook ergens gelezen dat Beau (Tim) even gestopt is in verband met het overlijden van zijn moeder (Actrice Wil Van Kralingen) Maar ik weet niet of Tim er nu ook echt uit is of dat er een vervangende acteur voor Beau is gezocht. Misschien dat Marley of everon ondertussen een vast contract hebben, die zitter er al een tijdje in?

        /   Reply  / 
      1. gtstfites

        Hij wordt tijdelijk vervangen had ik gelezen. Het scheen op RTL Boulevard gezegd te zijn, dus het klopt wel, maar je hebt wel dat probleem ja Joep, Cynthia, Guido en Robin hebben volgens mij in iedegeval een flexwet. Everon en Marly weet ik niet ze zitten inderdaad er een tijdje in al bijna 8 jaar

          /   Reply  / 
  5. marko

    Mss gaat Bing wel dood. Is dat probleem ook weer opgelost. Everon is een goed acteur maar zijn rol zoooo irritant.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>