Eerste homohuwelijk in GTST op komst

ferry doedensGoede Tijden Slechte Tijden gaat steeds verder in zijn gay verhaallijnen. Na het introduceren van een vast castlid met een homoseksuele geaardheid, een verhaallijn met een islamitische jongen die vanwege zijn geloof in de kast blijft en een verhaallijn over potenrammen, zijn er nu weer goede tijden op komst. Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens, gaat zich namelijk verloven. Dat blijkt uit de spoilertekstjes in verschillende programmabladen. Waarschijnlijk is rechercheur Menno Kuiper de gelukkige.

Of de verloving uit uitmondt in een daadwerkelijke trouwerij, blijft natuurlijk even afwachten. Lucas is één van de meest wispelturige karakters in de populaire soap, terwijl de rechercheur vooralsnog niet meer lijkt dan een tijdelijke gastrol. Maar wie weet is Menno Kuiper een blijvertje. Zou leuk zijn.

Zie ook:
- Kijker GTST neemt afscheid van Cynthia Abma
- Ontknoping parachutemoord GTST duurt nog maanden
- GTST: ‘Rol Aysen Baydar wordt alleen maar heftiger’
- Ferry Doedens is Televizier-soapie van het jaar

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Eerste homohuwelijk in GTST op komst

  1. Vinn

    Menno moet echt blijven! In de shortie van vanaaf zie je dat Lucas hem vraagt maar de reden is dat hij zin heb in een feestje niet bepaald de beste reden om te trouwen!

      /   Reply  / 
    1. Sanders

      Lucas is gewoon impulsief maar in dezelfde aflevering wordt ook duidelijk dat hij niet meer zonder Menno kan en wil. Dus ik snap het wel. Erg ‘in character’ voor Lucas naar mijn mening.

        /   Reply  / 
  2. nienke

    lucas vraagt in de shortie hem nog een keer ten huwelijk en menno zegt ja dus het kan moeilijk dat menno nu opeens verdwijnt. ik hoop dat menno blijft!!!

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Ik denk dat Menno blijft. De dader moet eens gevonden worden en ik denk dat er vanaf het huwelijk een nieuwe acteur/actrice inkomt als opvolger voor de dader (Broer of zus voor Menno?)

      /   Reply  / 
  4. naduni

    Ik vind het leuk voor lucas zeker voor de menno ook en ik hoop dat menno in gtst blijft, maar wie weet,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>