Vincent wel, Menno en Julia niet in nieuwe leader GTST

foto: RayzorSharpDe kijker van Goede Tijden Slechte Tijden heeft het vast al gezien: de leader van de soap is geüpdate. Nu Mike Brandt zich te pletter heeft gesprongen vlak voor de zomercliff, moest zijn schilderijtje bij de tune nog worden ingenomen door iemand anders. Sinds deze week is nieuwkomer Vincent Muller te zien, gespeeld door Oscar Aerts. Maar: twee andere nieuwkomers hebben nog geen plekje in de leader: rechercheur Menno Kuiper en Julia Loderus. Is er voor hun geen toekomst in Meerdijk?

Eigenlijk is het vaak wel snel duidelijk. Wanneer een nieuw figuur in Meerdijk zijn intrek neemt in hotel De Rozenboom, is het verblijf vaak van tijdelijke aard. Het gaat dan eigenlijk altijd wel om een gastrol voor bepaalde tijd. Maar al vrij snel na zijn eerste stappen in Meerdijk is Vincent op zoek gegaan naar een vaste verblijfplaats, welke hij heeft gevonden in toko, samen met enkele andere hoofdrolspelers.

Dat terwijl Menno en Julia al enige tijd voor een klein vermogen een hotelkamer huren in De Rozenboom. Toch leek lange tijd, dat Menno wel wat langer in Meerdijk zou verpozen. Hij is immers de aanstaande van Lucas Sanders, vanavond is hun vrijgezellenfeestje te zien in de soap. En maandag plaatste acteur Ferry Doedens nog foto’s op twitter vanaf de set, waarop Menno was te zien.

Maar Oscar Aerts heeft dan weer een spannende verdieping aan zijn karakter Vincent gekregen. Want hij blijkt de zoon van Maxime Sanders te zijn, tot voor kort altijd verzwegen en geheim gehouden. Het is de vraag wanneer Vincent dit gaat ontdekken…

Zie ook:
- GTST: Ludo ontmoet rechterhand Victor Muller
- Eerste homohuwelijk in GTST op komst

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Vincent wel, Menno en Julia niet in nieuwe leader GTST

  1. Felthuis

    Die leaderupdate is volgens mij al een week of twee te zien hoor ;)

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Klopt. Leader is al een tijdje geleden geüpdate. Zegt naar mijn mening niets over Menno en Julia.

    Ik ben er vrij zeker van dat Menno en Lucas gaan trouwen. Deze week blaast Lucas het huwelijk af maar alles wijst erop dat ze vorige week de bruiloft opgenomen hebben. En Dave Mantel heeft nog steeds opnames. Ik denk dat Menno nog niet in de leader zit omdat het zou verklappen dat ze na de breuk van deze week toch wel weer bij elkaar komen.

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Julia mag er van mij ook weer lekker uit, ze zal nu toch wel met Anton gaan en vervolgens gaat Anton terug naar Bianca en pakt zij haar spullen en vertrekt.
    Menno, ja ik hoop echt een vaste rol maar inderdaad doordat hij niet in de leader zit en hij ook niet op de plek kwam van Mike op de castfoto (er warem er immers twee gemaakt) denk ik helaas van niet.

      /   Reply  / 
  4. Marvin

    Tss lekker boeiend om te weten jonges.. menno en julia zijn maar gastrollen, niet iedereen hoeft er in.. aiit

      /   Reply  / 
    1. Mark

      Blijkbaar interessant genoeg om er op te reageren… Gastrollen groeien wel vaker uit tot vaste rollen. Ik verwacht nog steeds dat dit met Menno gaat gebeuren. Alles wijst er op.

        /   Reply  / 
    2. robbieboy

      Katja Schuurman begon ook ooit met een bijrol, dus dat zegt niets

        /   Reply  / 
  5. gtstfites

    Het leuke is Martine Hafkamp die had de eerste 2 jaar volgens mij een bijrol daarna werd het ook een vaste rol. Wiet had volgens mij tussen april – september 2010 een bijrol werd toen 1 jaar een vaste rol en nu heeft ze weer een vaste rol. Bij Rikki volgens de leader tussen oktober 2010 – juni 2011 daarna ook een vaste rol (Wat ze volgens mij al had toen Sil er net uit was). Het kan allemaal dus.

    Kortste vaste rol ooit was de nicht van Sjors Tracy Gould (september 2003 – februari 2004)

      /   Reply  / 
  6. cicilia

    menno gaat dood op de bruiloft

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>