GTST-ster Elvira Out: Bianca nu pittiger en assertiever

elvira out cynthia abmaElvira Out is met haar neus in de boter gevallen toen ze de set van Goede Tijden Slechte Tijden opnieuw op wandelde. Haar alter ego Bianca Bouwhuis kwam na een korte vakantie om tot rust te komen terug in Meerdijk, maar daar stond haar een enorme puinzooi te wachten. Een overspelige echtgenoot en een vermiste stiefzoon vormen de ingrediënten van een verhaallijn met vele emoties, een enorme uitdaging voor een acteur – zeker bij een bestaand karakter. “Mensen vinden ‘mijn’ Bianca pittiger en assertiever dan die van Cynthia Abma.”

Dat stelt Elvira in Televizier. “Ik hoor regelmatig: ‘Eindelijk bijt Bianca van zich af en pikt ze het gedrag van Anton niet meer.’” Al is Elvira de eerste om toe te geven dat daar meer voor nodig is dan een acteurswissel alleen. “De schrijvers hebben me natuurlijk geholpen. Maar ik heb bewust gekozen voor een tegenkleur. Dus naast haar moederlijke bezorgdheid wil ik ook haar levenslust en vechtlust tonen.”

Inmiddels komt Elvira al een paar maanden miljoenen huiskamers binnen. De reacties die ze krijgt, zijn goed. “Ik was er niet mee bezig, maar mijn Bianca is gelukkig heel snel geaccepteerd, daar ben ik blij om. Ik zie zelf ook dat het plaatje klopt; je gelooft wel dat Joep Sertons (Anton) en ik een setje kunnen zijn. Guido Spek (Sjoerd) lijkt zelfs een beetje op mij. Het scheelt ook dat Cynthia en ik hetzelfde type vrouw zijn; no-nonsense, vrolijk en van het harmoniemodel. Mijn vader zei na mijn eerste scene als Bianca: ‘Deze rol is je op het lijf geschreven. Geen geheime agenda, maar een oprechte vrouw.’”

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- Janine wil niet zonder Ludo in GTST blijven
- Introductie en terugkeer van Bianca Bouwhuis in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>