Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

pip pellensOp 4 juli sluit Goede Tijden Slechte Tijden zijn 24ste seizoen af en dat gebeurt traditioneel met de grote zomercliffhanger. Grote vraag is welke verhaallijn die vrijdag tot een sidderende climax komt en Pip Pellens licht een tipje van de sluier in Life4You. “Het is dit jaar niet één grote cliff, maar iedereen heeft zijn eigen kleine cliff. Er komen allemaal kleine verhaallijntjes bij elkaar.”

De vertolkster van Wiet van Houten vervolgt: “Daar zitten wat leuke dingetjes bij, zoals liefdeslijntjes, maar ook wat naars. Het is een beetje een combinatie.” Ook zegt ze: “Het is niet zo groot en heftig als vorig jaar.” Toen was de kijker heel de zomer bezig met het vraagstuk wie zich toch te pletter sprong met een gesaboteerde parachute.

Mijn schot voor de boeg voor de zomercliffhanger: Vincent ontdekt dat Maxime zijn moeder is, Ludo en Janine komen weer bij elkaar, de strijd tussen Aysen en Bing bereikt een nieuw hoogtepunt.

Zie ook:
- Beau Schneider (Tim) deze week terug in GTST
- GTST: Willeke van Ammelrooy speelt moeder Vincent
- GTST-ster Elvira Out: Bianca nu pittiger en assertiever
- Janine wil niet zonder Ludo in GTST blijven

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

  1. Koen

    de cliffhanger is het einde van Maxime

      /   Reply  / 
  2. sanne

    en sjors zit vastgebonden in het water ofzoiets? en bing red haar?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>