Christophe Haddad moest geheime deur naar GTST-set nemen

christophe haddad nick sandersSinds gisteren is Christophe Haddad weer te zien als Nick Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn terugkeer is pas anderhalve week terug uitgelekt en dat is best knap. De makers hebben er dan ook alles aan gedaan om deze meesterzet stil te houden.

“Al twee maanden zijn we bezig met de opnames. Producent Endemol stond er op dat ik via een bepaalde ingang het gebouw werd binnengeloodst, om de fans te ontwijken”, vertelt de Belgische acteur in RTL Boulevard.

In werkelijkheid is Haddad naar de Verenigde Staten gegaan om aan zijn acteerspel te werken. Hij heeft meerdere rollen aangenomen sindsdien. “Maar de rol van Nick Sanders kan ik eeuwig blijven spelen. Ik weet nog dat ik het script kreeg en ik keek mijn vriendin aan en ik had zoiets van: wow, ik moet het donker weer gaan opzoeken. Het zit in je, maar ik moest er wel weer naar zoeken, dat is dan de uitdaging.”

In de serie blijkt Nick de persoon te zijn die Ludo dwarszit. Door zijn spelletjes is Reinier Veldman om het leven gekomen, ligt Nina in coma en is Lucas ontvoerd. Nick eist nu van Ludo dat hij de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de dood van Veldman; pas dan laat hij Lucas vrij. Maar zal rechercheur Aysen Baydar zijn plan dwarsbomen?

Zie ook:
- Christophe Haddad: Nick zorgt voor donkere tornado in GTST
- GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders
- Nick Sanders mocht niet doodgaan in GTST
- GTST: Gaby Blaaser speelt zus Thijs Kramer

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Christophe Haddad moest geheime deur naar GTST-set nemen

  1. Lisanne

    liCHt nina in coma??
    Ik hoop dat de blogs voortaan wel langs een eindredactie gaan.
    Deze fout kan ècht niet!

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    *ligt Nina in coma. Of het moet gaan om een baanbrekende lichttherapie. :-)

      /   Reply  / 
  3. nasijah

    Nu na ligt in coma na haar val in werkelijkheid is ze met zwangerschapsverlof dus die komt voorlopig niet meer terug dus het zal vaker aangepast worden coma in combi met lichttherapie omdat dit het herstelperiodes versnelt. Momenteel licht ze in coma

      /   Reply  / 
  4. nasijah

    Coma!! Ach joh wat dam ook ze komt pas over maand of drie pas terug en wat Lucas betreft die komt snel weer terug

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>