Talpa slijmt bij Groenhuijsen, maar journalist ontkent onderhandelingen

Mark Koster, de hoofdredacteur van Talpa’s NSE actualiteitenrubriek NSE, steekt zijn voorliefde voor Charles Groenhuijsen niet onder stoelen of banken. In vrijwel elk interview zegt hij de ex-Nos-correspondent graag binnen te halen voor het noodlijdende programma. Vleiend voor Charles natuurlijk, maar volgens hem zijn er tot nog toe geen gesprekken gevoerd met de zender van John de Mol.
Het verhaal dat Talpa de correspondent wil inlijven zingt al rond sinds begin december, nog voordat het conflict met de NOS voor de rechter kwam. Koster zei onlangs de voicemail van Groenhuijsen te hebben ingesproken, maar dat is de journalist zelf niet bekend.

Groenhuijsen is komende week in Nederland voor een aantal verkennende gesprekken met verschillende media. Uit het conflict met de NOS kwam naar voren dat hij graag in Washington wil blijven wonen, waar zijn gezin ook is. Een dagelijks programma vanuit Hilversum is dan niet aannemelijk.

Zie ook:
- Talpa zou op ‘kruimel’ Groenhuijsen azen
- NOS-medewerkers gooien met modder naar Groenhuijsen
- Beau weet zeker dat NSE succes wordt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>