Talpa komt weer met dagelijks reality-programma

EilandJohn de Mol blijft hopen dat hij ooit weer een kraker als Big Brother verzint, zodat hij het format over de hele wereld kan verkopen. Volgende maand lanceert hij in Nederland al de Gouden Kooi, maar in Zweden lanceert Talpa een heel ander format. The New World is een kruising tussen Big Brother, Expeditie Robinson en De Bouw. Mensen met uiteenlopende sociale en culturele achtergronden moeten samen van een verlaten eiland Tralen een luxueus resort maken. En zoals gebruikelijk valt er natuurlijk elke week iemand af.
‘Kakkers werken samen met mensen uit de ghetto’, stelt Talpa Scandinavië. De zender hoopt dat de verschillende persoonlijkheden danig op de proef worden gesteld, zodat er spetterende televisie ontstaat. De deelnemers zijn volledig op zichzelf aangewezen op het eiland.

The New World wordt vanaf eind oktober dagelijks uitgezonden op het Zweedse TV4. Het programma staat voor acht weken in de gids opgenomen. Eén van de bedenkers, Anna Carrfors Brakenhielm, kwam tien jaar terug al met het idee voor Survivor en Expeditie Robinson op de proppen, programma’s die erg succesvol waren.

The New World klinkt in elk geval een stuk spectaculairder en interessanter dan de Gouden Kooi. Hoe lang zal het duren voordat er een Nederlands eiland onder handen wordt genomen?

Zie ook:
- Nieuwe Talpa-flop op komst: de gouden kooi
- En de presentator van De Gouden Kooi is…

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Talpa komt weer met dagelijks reality-programma

  1. doe dan eens wat anders john

    Doe dan eens wat anders dan elke keer weer mensen opsluiten en wat opdrachten laten uitvoeren. Kom met een spelshow of zo.. weet ik veel

      /   Reply  / 
  2. Kokstra

    LOL, welk eiland kunnen ze hier nu gaan verbouwen? Rottumerplaat?

      /   Reply  / 
  3. Herman

    of Pampus, al is dat volgens mij een beschermd eiland.

      /   Reply  / 
  4. Caspar

    Lijkt me leuk!

      /   Reply  / 
  5. Caspar

    Talpa is hiermee wel voorzichtig, door het eerst in zweden te laten draaien.. En daarna door te verkopen aan andere landen, en dan pas op eigen zender talpa

      /   Reply  / 
  6. manoma

    Jongens kom op we leven in 2007, dit is echt te gek voor woorden.Et zitten in dat huis een paar echt gestoorde lui.Ik heb altijd een voorbeeld voor me zelf genomen je mag en kan niemand be of ver oordelen maar dit gaat echt te ver , ik snap niet dat jullie je verlagen tot dit soort uitzendingen ?/progamma’s!!.Kom op zeg, het leek leuk maar ondertussen kots ik hier van de een schetterd nog harder dan de ander, die weet het weer beter dan de ander, en weer een ander kan elkaars bloed wel drinken!
    Naar mijn idee heeft dat absoluut niets met amusument of realiteit te maken.Jullie willen een progamma maar hier is alleen haat en neid.Ik mis de passie de saamhorrigheid want dan zou het pas echt een strijd zijn.Nu is het elkaar aanvallen en elkaar maar de grond in trappen.Talpa is (vrij)nieuw naar mijn inzicht, maar dit slaat echt nergens op,mijn idee is met hoeveel mensen je ook bent probeer er iets van te maken.De een is sterk de ander minder sterk ,dat is een gegeven zo oud als het leven zelf.Maar nu worden er slachtoffers gemaakt onterecht, want een ieder is goed op zijn of haar manier.Ik weet dat men hier zelf en vrijwillig voor gekozen heeft, maar denk eens aan achtergronden denk eens aan het(vluchten),er zijn er bij die zich zelf niet zijn en vroeg of laat door de mand vallen, doen jullie daar ook wat mee?Dit is geen spel meer dit is mensen tegen elkaar opzetten en elkaar de vernieling in helpen.Zoals ik al zei, er zijn sterke(voor het oog of met woorden)maar vergis je niet hoor de ogenschijnlijke sterken zullen het ,naar gelang van tijd het moeilijkst hebben, let maar op mijn woorden.
    Want vroeg of laat vallen ook zei door de mand en dan is het leed niet meer te overzien.Tegenwoordig draait alles om geld en luxe,als je het hebt of gewend bent prima,maar als je alles op het spel wilt zetten om er een iets beter vooruitzicht op te hebben of te krijgen dan zeg ik op mijn beurd, degene die dit bedacht hebben die de mensen dit willen laten onder gaan weten niet wat het echte leven betekend.Weten niet hoe het is om met een minima of iets hoger rond te moeten komen te leven.Het is zogemakkelijk om zulke dingen te bedenken te realiseren,als je over voldoende financieele middel beschikt, wel eens over na gedacht??
    Of zij die als pshychologen achter jullie staan?Nee natuurlijk niet spek de kas en mijn saldo en verder word er niet gedacht.
    Ik vind dit echt niet kunnen mensen worden tegen elkaar op gezet, hun leven word bepaalt door de gene die dit hele bizare gedoe bedacht heeft,.Zwaar belachelijk vind ik dit.Ook progamma makers moeten zich weten en kunnen beheersen, maar nu lijkt het alleen zo dat er in dollar tekens (in ons geval)euro tekens gedacht word, en daar krijg ik echt een hele wrange smaak van in mijn mond.Want jullie tv bobo’s zijn al rijk zat hebben zat te spenderen waarom over de ruggen van medemensen?????? manoma

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>