Politieserie Boks op eigen benen

BoksNa Gooische Vrouwen moet ook de politieserie Boks het op eigen benen proberen. Dat wil zeggen: zonder publiekstrekker De Wedstrijden ervoor. Het lijkt een beproefde methode van Talpa. Een programma wordt gelanceerd op het meest felbegeerde plekje van de week om vervolgens op een eigen tijdstip tot volle wasdom te komen. Althans, dat is de bedoeling. Tot op heden kon geen enkel programma de kijkers vasthouden.
Want ook de eerste afleveringen van Lotte, Deal or no Deal en Big Brother waren geprogrammeerd op de zondagavond van Talpa. Allemaal zakten ze daarna terug in kijkcijferaantal.

Maar laten we de programma’s niet omlaag gaan praten. Het is prijzenswaardig dat Talpa geld blijft pompen in drama van eigen bodem, iets waar veel andere zenders een voorbeeld aan kunnen nemen. Boks, met Maarten Spanjer, Joost Prinsen en Jim Bakkum, scoorde het eerste seizoen heel behoorlijk. Ondanks het rijke aanbod van politieseries op de Nederlandse televisie. In dit nieuwe seizoen onder andere gastrollen van Ellen Vogel, Alwien Tulner en natuurlijk ook weer Michiel Romeyn.

Boks, 20.35 uur, Talpa

Zie ook:
- Peter Heerschop en Alwien Tulner in 2de seizoen Boks
- Al politieserie-moe? Hier is Boks

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Politieserie Boks op eigen benen

  1. ed

    Ik wil Van Speijk, niet dat saaie Boks

      /   Reply  / 
  2. Kokstra

    Volgens mij scoorde de laatste aflevering niet zo fantastisch doordat De Wedstrijden geen reguliere aflevering had op die dag. En veel publiciteit hebben deze nieuwe afleveringen toch niet gehad?

      /   Reply  / 
  3. Stefan

    De wedstrijden had bij de laatste aflevering inderdaad geen reguliere uitzending. Dat was de aflevering dat je kon stemmen op de 3 verschillende eindes. Deze aflevering scoorde rond de 650.000 kijkers.

      /   Reply  / 
  4. Simon

    @ ed
    Van Speijk is idd leuker, ja.

      /   Reply  / 
  5. TY

    pff.. dit word niet veel met die weinige promotie.

      /   Reply  / 
  6. michel

    hoi!

    ik vind dat sbs zich niet zo dwars had moeten opstellen toen talpa sbs6, net5 en veronica wilde overnemen. het had voor beide partijen beter geweest denk ik. sbs6 net5 en veronica meer programma’s van eigen bodem en talpa meer kijkers voor een goed gemaakte programma’s waar nu jammer genoeg steeds te weinig mensen naar kijken!

    vooravond sbs6 met shownieuws, de gouden kooi,deal or no deal en hart van nederland. laat op de avond hart van nederland, shownieuws en het land van maas en ceel. verder programma’s als sterren dansen op het ijs, van speijk, boks, miljoenenjacht, 1 tegen 100, sport, piratenfestein, linda en beau, koppensnellers, woef, parels en zwijnen enz

    net5 vooravond met talkshow linda, lotte, samenwonen, 80 en 90 quize en big brother en laat op de avond met de slimste en reisprogramma! verder op deze zender gooische vrouwen, peking expres, op zoek, all you need is love, evelien, erik zoekt een huis, born to cook, expeditie robinson, koppels, lieve lust, het blok en dan had john ook nog even wie is de mol en heartbeat vips bij avro en bas westerweel(met programma’s)en link op reis bij link weg moeten halen

    ten slote veronica met wegmisbruikers, gotcha, van speijk, luifel en luifel, parels en zwijnen, sport, nieuw dier, temptation island, paradise hotel, het beste idee, de leukste thuis video’s enz

    sorry! heel verhaal! maar het zou wel top zijn moordende concurentie voor rtl en de publieken en een fantastische strijd! nu gebeurd en niks en kloot iedereen maar wat aan! sbs en talpa blijven achter bij de rest! (ja behalve dan de ijs show strijd)

    groet!

    michel

      /   Reply  / 
  7. michel

    vergeet nog even het voetbal ook op sbs6 met wilfred genee, jan joost van gangelen, edvard van cuilenborg, humberto than en hans kraai junior. moet wel een vrouw bij komen dan vind ik!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>