Ook bij Talpa onder het plastische mes

Gewoon MooierBij twijfel niet doen, sprak een wijs iemand ooit eens tegen mij. Maar Talpa trekt zich van dit advies niets aan, integendeel. In het nieuwe programma Gewoon Mooier wil Talpa mensen die twijfelen over een cosmetische ingreep over de streep trekken. Producent IdTV zoekt medewerkers voor het programma. "Elke week wordt er een Nederlander bezocht die graag een cosmetische
ingreep wilt ondergaan maar door iets of iemand wordt tegengehouden.
Het is de taak van Gewoon Mooier om die twijfels weg te nemen." Bah!
Ik heb het niet op programma’s over plastische chirurgie. Prima dat mensen er voor kiezen – al zou ik het ze afraden wanneer het om puur cosmetische redenen is – maar waarom dat op tv te laten zien? Ik hoef niet te zien hoe iemands vet door een slangetje wordt weggezogen, hoe iemand zijn neus met een pikhouweel laat bewerken of hoe siliconen door een kleine snee in je borsten worden gewurmd. (Inderdaad, het uitknopje of de zapknop druk ik meteen in als het op tv is).

Een paar jaar terug waren zulke programma’s in de mode. Elke zender had zijn eigen make-over-show. Een tijdje was de aandacht hiervoor minder, maar het is nu dus weer in opmars. Want naast Talpa werkt ook SBS aan een programma met plastische chirurgie; een Nederlandse bewerking van Jezelf Verbouwen en dan Trouwen. Mij niet gezien.

Zie ook:
- Hier keek niemand naar: Jezelf Verbouwen en dan Trouwen
- Commotie rondom plastisch programma Perfect! vaak hypocriet

64 Reacties // Reageer

64 thoughts on “Ook bij Talpa onder het plastische mes

  1. Jos

    Vanwege het verwijderen van mijn eerdere reactie (had ik niet van deze site verwacht) hierbij nogmaals mijn opmerking:

    Het staat al bijna een maand bij Mediastages en verscheen vanmiddag op Medialog. Nu opeens bij Zappen. Toeval?

      /   Reply  / 
  2. diana zwaneveld

    hallo ik ben diana een vrouw van 35 jaar ik zag de reclame op tv en wilde hier graag op reageeren ik wil eigenlijk al jaren een ongreep laten doen heb best een paar dingen op mijn verlanglijstje staan.. en ja waarom ik het nog niet heb gedaan is absoluut de koaten die er aan verbonden zijn ik ben een alleentaande moeder met best een pittig verleden ik zou daarom heel erg graag een nieuwe toekomst beginnen met als start een nieuw uiterlijk… ik zou heel erg graag van u horen afz d.c zwaneveld

      /   Reply  / 
  3. E.Bruijn

    Mijn dochter,nu 24 jaar getrouwd en moeder van een dochterje,heeft haar hele leven extreem lange tenen.Ze durft nooit met open teenschoenen te lopen.Ze schaamt zich er erg voor.Op haar lichaam heeft ze veel moeder vlekken.Ze heeft er al heel wat weg laten halen en wat dan overblijft is een lelijk groot litteken bij elke moedervlek die weg gehaald is.Ze vind dat erg naar.Voor mij is het niet op te brengen om haar hieraan te laten helpen.En voor haar evenmin.Ik zou haar heel graag hier mee een stukje geluk erbij willen geven.Voor mij is zij mijn engel op aarde.

      /   Reply  / 
  4. N. leenders

    IK ZAG DE RECLAME SPOT OP T.V EN IK DACHT DIT IS MISCHIEN JOU KANS !! IK BEN 34 JAAR, HEB VEEL IN MIJN LEVEN MEEGEMAAKT. ALS IK MEE ZOU MOGEN DOEN MET JULLIE PROGRAMMA HEB IK ZEKER EEN AANTAL DINGEN OP MIJN LIJSJE STAAN DIE VERANDERD MOGEN WORDEN, ZODAT IK WEER MET PLEZIER NA MEZELF ZOU KIJKEN. DOOR ALLE LITTEKENS BEN JE TOCH VOOR HET LEVEN GETEKEND. DOOR EEN PAAR INGREPEN ZOU MIJN HELE LEVEN TOTAAL VERANDEREN EN BEGINT VOOR MIJ EEN NIEUW LEVEN. HOPENLIJK HOOR IK IETS VAN U MET VRIENDELIJKE GROETEN N LEENDERS.

      /   Reply  / 
  5. Henny

    Ik ben een vrouw van 53 jaar .
    Heb al heel veel meegemaakt in mijn leven ,ik loop continu met pijn(slijtage in de gewrichten en onderrug)
    Heb vaak gedacht het hoef van mij niet meer.
    Ik slik zware medicijnen (morfine)
    Zou graag met uw progamma mee willen doen.
    Ik wil graag een buikcorrecie willen ondergaan daar ik een lelijk litteken heb van mij blindedarm (gat in mijn buik)
    En nog een groot litteken in mijn onderbuik.
    Ik doe veel aan fitniss(advies reumatoloog)
    Maar mijn slappe buik blijt slap.
    Vriendelijke groeten Henny

      /   Reply  / 
  6. joke

    Ik ben een vrouw van 45 Jaar .
    Die nogal wat mee heb gemaakt in mijn leven. Ik woon alleen met mijn 3 kinderen en wil een nieuwe start
    Ik denk dat jullie mijn daar mee kunnen helpen

    Groetjes Joke de Lange

      /   Reply  / 
  7. Chiel

    Een mailtje naar Talpa sturen maybe? En ander je mail adres bij dit bericht zetten…

      /   Reply  / 
  8. Anja Stolker

    Ik ben een vrouw van 48 jaar,
    Heb 2x een keizersnede ondergaan , 20 kilo aan gewicht verloren en is nu dus net of ik VOOR en achter een kont heb, helaas de verzekering vergoed de buikcorrectie pas als me buik op me benen hangt !!!!!!! Hierdoor heb ik dus een minderwaardigheidscomplex.
    Ook al omdat ik al op 39 jarige leeftijd vreselijk in de overgang ben gekomen, voel me jong van geest maar………………

      /   Reply  / 
  9. tona

    ben een nog steeds aantrekkelijke vrouw van inmiddels 57 heb alleen 1 grote wens al 52 jaar en dat zijn de brandwondenlittekens op mijn borst te laten verdwijnen .
    Jaren (30j)geleden is mij verteld dat de technic nog niet zover was als ik nu kijk wat er allemaal mogelijk is denk ik ,ach wie weet denk ik dan als ik zo een oproepje op tv ziet en anders maar niet ,succes met jullie programma!
    gr Tona

      /   Reply  / 
  10. janna van der laar

    hallo, ik vind het een uitkomst voor mensen die dit nodig hebben ,zoals mezelf .ik ben 54 jaar en moet nog beginnen te leven.zwaar leven achter de rug,en ontevreden over mijn uiterlijk.voel me geestelijk jong maar me lichaam en gezicht zegt me anders,ik wou dat ik er ook wat aan kan doen,maar het geld heb ik er niet voor hartelijk groet ,Janna (die graag een nieuw leven wil hebben).

      /   Reply  / 
  11. willemien pinas

    Ik ben willemien pinas uit rotterdam ik ben een surinaamse vrouw van 42 jaar met 4 kinderen en 3 kleinkinderen .Ik zou heel graag aan jullie programma mee willen doen ik ben zo moe van het afvallen en weer aankomen het afvallen is mooi maar het aankomen komt twee keer zo hard aan ik heb ook van alles geprobeerd hoor ik weeg bijna honderd kilo ik hoop dat het lukt met de hulp van jullie die ene glimlach naar mezelf in de spiegel. en dat het zo mag en gaat blijven ik wil ook een nieuwe leven net als alle vrouwen die zich hier laten in schrijven

      /   Reply  / 
  12. jose boelens

    hoi ik ben jose 52jaar mijn man en ik hebben al26jaar een horecabedrijfje dus uweet altijd nachtwerk die sporen zijn ook in mijn gezicht te zien ps ik rook en drink niet ik zou graag weer een frisse uitsraling hebben groetjes jose s,hertogenbosch

      /   Reply  / 
  13. Ingrid Z

    Hallo, ik zag de oproep op tv en dacht meteen… opgeven! Ik ben maar gewoon en mag niet teveel klagen eigenlijk maar toch ben ik dus zo’n gewoon iemand die toch best wel iets aan haarzelf zou willen veranderen. Ik zou heel graag een borstvergroting laten uitvoeren. Dus ik ben benieuwd of ik er na deze inschrijveing nog iets van hoor…ik hoop ‘t wel! Groetjes Ingrid

      /   Reply  / 
  14. marijke s

    Hoi,
    Ik ben 51 jaar. Ja, ik wil wel gewoon een beetje mooier. Maar durf ik dat wel. Ik ben een rasechte pechvogel. Altijd gaat er wel iets mis. Misschien nu niet en kan ik een keer, gewoon ook een beetje mooier worden.
    Weet je ik verdien het gewoon. Ik ga niet zielig doen want ondanks alle pech sta ik positief in het leven. Maar deze kans, als jullie mij hierin mijn angst kunnen wegnemen of hierin begeleiden, mag ik niet laten schieten.

    groetjes en tot horens misschien
    marijke s.

      /   Reply  / 
  15. w van eeden

    Was vroeger heel slank. Door “life events “ ben ik veel gaan aten en ben dik geweest. Heb veel gewicht verloren. Heb veel haar uitval. Vooral op het voorhoofd. Dat ik zeer vervelend vind. Ook zijn er moedervlekjes in mijn gezicht verwijderd. Waardoor er een soort bobbel aan de zijkant van mijn neus is ontstaan

      /   Reply  / 
  16. kenarda

    Ik ben een jonge moeder van 25 jaar.
    Na de bevaling van mijn twee kinderen is er veel aan mijn lichaam verandert.
    Ik eil iets aan doen maar veel mensen hebben een andere mening derover.
    Daarom vond ik het heel leuk als ik jullie reclame had gezien en wil gelijk reageren.
    Het zal leuk zijn als ik in jullie progama kon deel nemen.

      /   Reply  / 
  17. inekegrelinger

    Ik vraag dit aan voor mijn dochter, die 38 jaar is en die na een zware periode in haar leven en 45 kilo lichter weer wil gaan leven samen met haar zoon van 5jaar en het geluk weer wil vinden, maar zich ook goed in haar vel wil voelen en daarom heel graag een borstverkleinig cq correctie wil ondergaan , dat is haar grootste wens!zij staat altijd voor mij klaar , ben ook alleen en soms ziek, dus zou ik haar hier graag mee willen verrassen!Een liefhebbende moeder!

      /   Reply  / 
  18. ingrid s.

    ik ben 45. Ik wil zo graag van mijn buik!!!! af lijkt wel 7 maanden zwanger.
    Ook bij mij billen mag er wel iets ag gezogen worden pfffffff.
    doe ook maar gelijk zon botoxje onder mijn ogen, want lijkt wel of ik hele nachten op ben. Voor de rest ben ik van binnen al mooi genoeg alleen van buiten nog ff een finess touch.

      /   Reply  / 
  19. masha

    hoi, mijn ik ben 29 jr ,ik ben moeder van drie lueke jongens.ik wil graag mijn borsten laten vergroten en iets aan mijn buik laten doen. sinds ik heb kinderen grekregen ik heb helemaal geen borsten meer ik voelme niet kompleet als een vrouw.mijn vriend denk dat ik zo goed uitziet maar voor me zelf ik durf mijn hele lichaam niet in een spiegel te kijken,ik laat hem zelf niet eens naar me kijken zonder kleren.ik schaam me dood. ik hoop dat ik kan een kans krijg van jullie om aan dit progama te doen meschien krijg ik mijn zelf estiem terug dank zij jullie , doei masha

      /   Reply  / 
  20. Jasper

    Beste mensen,
    Kijk uit wat je doet. Informeer je eerst goed. Bezoek open dagen, beurzen en websites. Zoek niet de kliniek maar de ARTS die bij je past. Hij moet goed zijn, want hij snijdt in je!!!
    Ik werk bij de organisator van de de enige make-over beurs; New Beauty 2007. Op 3 & 4 februari in de RAI. (60 stands, 70 lezingen door plastisch chirurgen en cosmetisch artsen en vele demonstraties en discussies) Kijk op: http://WWW.NEWBEAUTY.NL

      /   Reply  / 
  21. lalita

    hallo,
    ik ben een vrouw van 42 ondanks het vele sporten lukt het mij niet om een platte buik te krijgen. Ik zag jullie reclame en besloot om ook te reageren. ik zag laast het amerikaanse programa waarin de vrouwen ook een buikwand correctie hebben ondergaan en vond het prachtig uitzien.omdat ik vrij klein ben lijk je al gauw veel dikker dan je ben. als ik hierdoor mijn eeuwige strijd om een platte beuk kon overwinnen.

      /   Reply  / 
  22. ivonne

    hallo,ik ben een vrouw van 39 en ik heb t afgelopen jaar zoveel meegemaakt dat ik samen met mijn dochter een nieuw leven wil beginnen met een nieuw uiterlijk. in ieder geval een nieuw lijf.daarvoor zou ik liposuctie moeten ondergaan.

      /   Reply  / 
  23. helga

    hallo,ik ben een vrouw van 55 jaar.Ik zag julli oproep op TV en dacht hieraan wil ik meedoen. Graag zou ik een Liposuctie, en borst verkleining willen. Mijn buik ziet er uit alsof ik 5 maanden in verwachting ben,terwijl ik nooit eigen kinderen heb gehad.Ondanks 2x fitnessen per week en eens per week gymen lukt het niet van mijn overhang buik af te komen. Hopelijk kunnen jullie een deel van mijn grote droom waar maken.

      /   Reply  / 
  24. joan althof

    heb 2 geweldige kinderen.ben tijdens mijn zwangerschappen erg veel aangekomen waardoor mijn buik niet mooier is geworden.mensen zeggen,ach zie het als een sieraad je hebt er iets moois voor terug gekregen toch.nou sorry als sieraad kan ik het “nog”niet bekijken.ben klein niet echt dik maar dat buikje……….

      /   Reply  / 
  25. carmella

    ik wou mijn moeder hier voor opgeven in 2003 heeft ze gehad, na operatie chemokuur bestraling en eileiders verwijdering i.v.b. met dat ze geen 5 jaar pillen wou slikken gaat het nu weer goed mede door haar positive instelling. door dit alles is haar huid verouderd en wat slap. ze kijk altijd naar dit soort progamma’s en ze zegt dan altijd als ik het geld er voor zou hebben zou ik het wel weten wat ik zou laten doen. toen ik deze oproep zag op tv dacht ik ik ga mijn moeder hier voor opgeven dat heeft ze wel verdiend. ze heeft in die tijd ondanks haar ziekte altijd klaar gestaan voor mij en me broertje niks is haar teveel, dus ik hoop dat ik op deze weg wat terug kan doen voor haar. ik hoop op een positieve reactie groet Carmella

      /   Reply  / 
  26. Sjaantje

    Hallo, graag zou ik in aanmerking komen voor jullie programma. Ik ben een vrouw van 54 jaar en mijn probleem is een onderkinnetje en hamsterwangetjes waardoor mijn hele gezicht een compleet andere uitstraling krijgt. Het maakt zo verschrikkelijk oud en hierdoor voel ik me soms echt doodongelukkig. Omdat ik voor de rest best nog jong lijk denk ik dat een ingreep een compleet ander mens van mij maakt. Omdat ik het een vrij kostbare ingreep vindt en ook weinig vertrouwen in klinieken heb probeer ik het via jullie programma. Ik heb er namelijk alle vertrouwen in dat jullie organisatie alleen met de beste mensen werken. Vriendelijke groeten van Sjaantje

      /   Reply  / 
  27. Sonja Paul

    Het kan natuurlijk altijd slechter.
    Klagen klagen klagen, dat is vrouw eigen.
    Soms als je op straat loop kan het altijd slechter maar met een bud dag denk je daar niet altijd aan.
    Met kleding kan je veel verbergen, met een niet al te leke toet, kom je een heel end,maar wat er onder de kleding zit jah dat verberg je natuurlijk. Ik heb 2 zeer verschillende cup maten. De een een klein eitje de ander een grote volle borst. Ik zou aller eerst dit willen laten corrigeren en natuurlijk heb ik nog heel veel andere wensen. Ja gewoon mooier willen worden.
    groetjes Sonja

      /   Reply  / 
  28. Mirjam Verhoeven

    Ik ben een vrouw van 44 jaar, en ik doe zo mijn best om wat aan te komen. Er bestaan ZOVEEL spullen om af te vallen maar niks om aan te komen. Als ik geld er voor had dan had ik wat aan mijn wangen gedaan zodat ze wat voller leken en ook aan mijn bil. Ik draag nu een kleine 34, dus een kindermaat. In de winter kan je het makkelijk verbergen, maar in de zomer wordt het moeilijk. Dat is dus ook de reden dat ik geen relatie meer aandurf. Stel dat er een product is die mij kan helpen om dikker te worden dan zou ik er al ontzettend blij mee zijn. Er wordt gezegd: (het zit in je GENE) maar ik ben er echt niet blij mee. Groetjes Mirjam

      /   Reply  / 
  29. AMEESEN DE BLIEK

    ik zag op de tv een advertentie dat je je kon aan melden op de side (gewoonmooier.nl)voor intresse plastische chirugie daar mijn man 5jaar geleden is overleden is mijn gezicht erg getekend nu zou weer verder willen daarbij zou een face lifting welkom zijn maar de finaciele middelen ontbreken mij
    graag een reactie mijn adres is A.MEESEN DE BLIEK Burg mr E veraarsln 38 4503 AB GROEDE [email protected]

      /   Reply  / 
  30. Annie de Boer

    mijn verhaal is het zelfde al alle anderen anders reageer ik hier niet op dus heb het geen zin dat er ook nog bij te vermelden dat kan later wel
    Met vriendelijke Groet Annie

      /   Reply  / 
  31. Lenny Antonissen

    Hallo ik ben een vrouw van 48jaar ik zou mee willen doen aan u programma.Ik zou graag in aanmerking komen voor een buikcorrectie en een facelift.Deafgelopen jaren heb ik het druk gehad met de verzorging van mijn zoon hij was ernstig ziek .Hij is inmiddels overleden en door spanning en stress ben ik er niet bepaald beter uitgaan zien. Ik zou het fijn vinden als ik er weer wat beter uitzou zien .Op de eerste plaats voor me zelf en ook voor mijn man ect.

      /   Reply  / 
  32. Karin

    waarom zit togh iedereen te zeuren over zijn/haar uiterlijk? als je gezond eet en genoeg beweegd word je vanzelf wel slank en je bent mooi zoals je bent.. wees blij met jezelf! Iedereen heeft wel wat dat niet mooi is ofzoiets.. meestal helpt het ook wel is om je haar gewoon te veranderen en af en toe naar de schoonheidsspecialiste te gaan.. dit wou ik ff kwijt..
    groetjes karin

      /   Reply  / 
  33. N.M. Marroufi

    Ik heb a.s. 30-10-2006 een afspraak voor een ingreep buikwandcorrectie en eventueel borstverkleining maar ik weet niet zeker of ik wel ga ik wil aan de ene kant graag maar aan de andere kant twijfel ik enorm. En als ik dan ga kan de arts mij dan ook werkelijk helpen of krijg ik weer het algemene praatje val eerst maar weer af. Ik ben in 6 maanden tijd na mijn derde bevalling meer dan 20 kilo afgevallen en het wil nu niet meer.

      /   Reply  / 
  34. N.M. Marroufi

    Ik ben 35 jaar en moeder van 3 kinderen het zou voor mij een hele opluchting zijn als ik wel behandeld zou worden maar ja die stap.

      /   Reply  / 
  35. Anneke R

    Ik ben een 56 jarige alleenstaande vrouw en wil, net als 99% van de bovenstaande vrouwen, gewoon mooier worden. Een facelift en liposuctie zou voor mij een nieuw leven betekenen. Niet dat het er verschrikkelijk slecht uitziet maar een frissere, jeugdige oppepper van mijn uiterlijk zou mij weer moed geven om weer te gaan daten. Het alleen zijn wordt nu wel erg eenzaam.
    Met vriendelijke groet, Anneke

      /   Reply  / 
  36. j.masseurs

    Het is dinsdagochtend, de kinderen slapen nog ,ik zie jullie reclamespotje en denk dat is iets voor mij misschien.
    Een nieuwe doorstart is aan mij ook wel besteed.Ik ben een normale vrouw met minpuntjes,en dat is toch wat jullie zoeken?

      /   Reply  / 
  37. Astrid

    Ik zag jullie oproep op de tv en ik dacht, ik reageer. misschien dat ik via jullie weer gewoon met mijn 2 kinderen kan gaan zwemmen en daarbij ook gezellig zijn en niet langs de kant gaan zitten met een jurk tot over mijn knieen omdat mijn benen eruit zien als een wandelende poffertjes pan die ook nog veel te dik zijn. Verder gaat het resterende vet op mijn billen zitten.Mijn borsten zijn net theezakjes.
    Ik ben 36 maar zie eruit als 63 HELP

      /   Reply  / 
  38. angelique Sleutjens

    Ik zag de oproep op tv en ik dacht dat is iets voor mij. Ik zou graag een buikcorrectie willen hebben. Dit is gevolg van zoals heel veel vrouwen kindjes krijgen. Maar door medische complicaties heb ik een zeer grote buik aan overgehouden, ik heb een dieet gevolg en met goed gevolg, maar nu heb ik een hangbuik overgehouden, de rest van mijn lichaam is goed en zit geen vet, maar goed in het vel. Maar die dikke buik is ook mijn dagelijkse bezigheid want ik zou heel graag een mooie platte buik willen hebben.

      /   Reply  / 
  39. jolanda van gils

    sinds 1991 38kilo zwaarder..en nu inmiddels 40 kilo lichter loop ik al met een probleem.
    (die buik)ik noem het niet mijn buik..want het is een deel van mijn lichaam dat niet bij mij hoort.ik ben een alleen staande moeder met en zoon…sinds de scheiding durf ik geen relatie meer aan..het is toch een behoorlijk complex..ik heb me destijds ook bij make my beatiful opgegeven..en was door de eerste selectie..maar verder ben ik niet gekomen..jammer. ik zie dit als een tweede herkansing en misschien komt mijn droom toch nog uit.dan komt die vriend van zelf wel..

      /   Reply  / 
  40. Brenda

    De benaming van jullie nieuwe programma sprak me erg aan!
    “gewoon mooier”.
    Dat is iets wat eigenlyk echt by my past!
    Al jaren twijfel ik over het eventueel wel of niet een laten uitvoeren van een cosmetische ingreep.
    Ik zou erg graag jullie hulp willen by het maken van een definitieve beslissing! Ervan overtuigd dat de cosmetische ingreep een perfecte afsluiting met het verleden is ben ik al! Is het nog mogelijk ingeschreven te worden?

      /   Reply  / 
  41. Peter , Wendy en Janneke

    Een vriend van ons is 50 kg afgevallen en nu heeft hij last van te veel huid rond zijn buik! Hij is er met zijn uiterlijk heel veel op vooruit gegeaan hij heeft z’n ogen laten lazeren maar zit heel de rest van zijn lichaam in de knoei!( Hij heeft zeer weinig zelfvertrouwen) Hij zou bv graag een keer in zijn zwembroek op het strand lopen maar dat druft hij echt niet! Wij weten zeken als hij aan jullie programma
    mee zou mogen doen dat hij helemaal uit zijn dak gaat en dat hij veel meer zelfvertouwen zou krijgen!
    We hopen dat jullie contact met ons opnemen daar zou je 4 mensen heeeeeel blij mee maken!!!! GROETJES PETER WENDY EN JANNEKE

      /   Reply  / 
  42. Loek

    Mijn vrouw Anneke heeft al jaren een gebit waar ze, voorzichtig gezegd, niet erg blij mee is. Vanwege het feit dat in het verleden hoektanden zijn getrokken, gaan haar overige tanden steeds wijder uit elkaar staan. Uitbunidg lachen durft ze daarom alleen als ze onder vrienden is. Op andere momenten schaamt zij zich voor haar gebit.
    De tandarst stelt alleen maar dure oplossingen voor (plaatjes, kronen e.d.) maar geeft geen garantie omdat mijn vrouw in haar slaap met haar tanden knarst.

    Misschien iets voor jullie om haar weer een stukje zelfvertrouwen terug te geven?

    Groeten, Loek

      /   Reply  / 
  43. Peter van Rijn

    Hallo,
    Wendy van Dijk liet haar gezicht een peeling geven.
    Dit gebeurde met een apparaat waarmee een bovenlaag werd afgehaald.
    Kunt u mij informatie hierover geven.
    Vriendelijke groet,

    Peter van Rijn

      /   Reply  / 
  44. annelies D

    Geachte redactie,

    Het lijkt bijna de ultieme droom die uit zou komen, als U mij zou kunnen helpen!
    Ik heb nog wel voor mijn 59 jaar een jeugdige uitstraling, maar mijn ogen waren altijd mijn trots, door veel zorgen heb ik een zeer vermoeide opslag gekregen. Ik zou heel graag dat ik weer een frisse oogopslag hebben.

    Annelies

      /   Reply  / 
  45. connymansveld

    is deze site om aan te melden ..zo ja ..heb al enkele inspuitingen gehad niets hielp eerst beautical 2 en 5 geen baat en toen bio-alcamid.dat is een beetje te zien …ik denk dat het financieel niet haalbaar is ..maar wil graag een beetje mooier zijn …heb dit gekregen doordat ik ziek bent geworden medicijnen waar ik niet mee in de zon mag ….in afwachting Conny

      /   Reply  / 
  46. jet breugelmans

    geachte redactie
    ik ben een vrouw van 44 ,heb 3 jaar geleden een buik wandcorectie laten doen wat niet goed gelukt is daarbij heb ik lipocuctie aan mijn benen lalen doen waar de huid van naar binnen getrokken is ,nu krijg ik veel negatieve reactie waar ik het best moeilijk mee heb ,alles bij elkaar heeft het mij 7000euro gekost ik wou dat er iemand was die er toch nog wat aan kon doen maar zo veel geld heb ik er niet voor .kunnen jullie mij misschien helpen ik hoop wat te horen bedankt

      /   Reply  / 
  47. smith.t

    Heb groot probleem,niet een kleineprobleem maar groot.Sinds ik bevallen ben van mijn jongste zoon andere half jaar geleden, ben ik al 7 keer geopereert elke operatie moest ik wachten met sporten. bent bezig met sporten en dieet etc.ben 33jr.weeg68 kg.heb enorm dikke vet bovenbuik en onderbuik.probeer alles te doen af krijgen,maar blijft maar hangen dikke vet ik ben zo zat verdrietig elke dag keer op keer als ik me buik ziet.als ik met iemand praat voel ik nergens prettig.o,help! ik schaam me voor me buik derest is alles goed.voor de bevalling had ik niet,omdat ik steeds moet wachten van de dokter met sporten is het zover gekomen,alles wat ik eet komt die vet op me buik.als je blieft help mijn? progama makers.aub.
    groetjes.
    tara

      /   Reply  / 
  48. daniellavan bergen

    ikben daniella vanbergen ikben 14 jaar en ik heb een jonge broetje dat is melvin en een broer en dat is patrik en ik heb nog een moder en een oma en een opa en een neefje en een nichtje en een oom en een tante en nog een tante

      /   Reply  / 
  49. daniellavan bergen

    ikben daniella vanbergen ikben 14 jaar en ik heb een jonge broetje dat is melvin en een broer en dat is patrik en ik heb nog een moder en een oma en een opa en een neefje en een nichtje en een oom en een tante en nog een tante

      /   Reply  / 
  50. Mary Harlaar

    Om een lang verhaal kort te maken,
    er is gewoon niets goed aan mij en dat ik mooier zou kunnen worden is een sprookje,
    en in sprookjes geloof ik niet .
    Veel succes met jullie progamma.
    lieve groetjes M.Harlaar 56 jaar jong.

      /   Reply  / 
  51. marouska

    ik ben 37 jaar heb twee kinderen. ik ben tijdens de eerste zwangerschap(52kilo) 29 kilo bij gekomen. daarna weer eraf bij de twede 27 kilo. en op zeven kilo na weer eraf. met en met toch weer erop gekregen mijn buik zit vol met striemen. denk niet dat het nog te verhelpen is. zou een droom zijn als het zoals voorheen was mooi strak? zou echt wel mee willen doen aan het programma voor hulp (zoals de rest van de duizend haha.)

      /   Reply  / 
  52. b,de,vries

    hallo!jullie,daar!!!!ik,wil,me,moeder,opgeven,zy
    heeft,veel,naredingen,meegemaakt,en,is,36jaar!
    maar,schaamt,zich,omdat,zy,een,paar,tanden,mist,ik,
    zou,haar,graag,willen,verassen,met,een,make,over!daarom,toen,ik,jullie,oproep
    moest,ik,ook,meteen,reageren!zy,is,de,liefste,mams,die,erbestaat!staat,voor,
    iedereen,altyd,klaar,maar,cyferdt,zichzelf,altyd,op,zy,kunen,jullie,my,helpen,myn,mams,opteknappen,zodat,ze,het,leven,weer,wat,fleuriger,kan,
    vinden!hiermee,groet,ik,jullie!!en,hoop,ik,op,een,reactie!!!bedankt,van,sharmaine,

      /   Reply  / 
  53. b,de,vries

    hallo!jullie,daar!!!!ik,wil,me,moeder,opgeven,zy
    heeft,veel,naredingen,meegemaakt,en,is,36jaar!
    maar,schaamt,zich,omdat,zy,een,paar,tanden,mist,ik,
    zou,haar,graag,willen,verassen,met,een,make,over!daarom,toen,ik,jullie,oproep
    moest,ik,ook,meteen,reageren!zy,is,de,liefste,mams,die,erbestaat!staat,voor,
    iedereen,altyd,klaar,maar,cyferdt,zichzelf,altyd,op,zy,kunen,jullie,my,helpen,myn,mams,opteknappen,zodat,ze,het,leven,weer,wat,fleuriger,kan,
    vinden!hiermee,groet,ik,jullie!!en,hoop,ik,op,een,reactie!!!bedankt,van,sharmaine,

      /   Reply  / 
  54. brigitte

    holla holla!!!!1

    ik ben een vrouw van 30 jaar , en geef sportlessen in een sportschool. als er iemand sportief,en actief is ben ik het wel.
    maar ondanks het gezonde voeding en veel sporten wil de buikje ,heupjes en binnen kant dijen niet echt verdwijnen.
    ik ben ook vroeger veel dikker geweest ,maar ben helemaal omgeslagen in een sportfreak,
    en YESYESzou ik graag met jullie programma meedoen ik hoop dat iedereen een goede kans krijgt , maar voor voor deze ene keer denk ik ook aan mezelf,

    mvg

    sportfreak

      /   Reply  / 
  55. brenda d

    hallo,ik ben 22 jaar ik heb een dochter van 2 jaar,toen ik zwanger was werden mijn borsten een mooie maat groter,ik heb cup a al voor mijn zwangerschap en nu weer.ik ben dan ook zo onzeker hierover dat ik niet eens truitjs aan kan zonder bh.ik voel me dan ook onzeker hierdoor,daarom wil ik zo graag aan het progamma mee willen doen.om me mooi te voelen.groetjes

      /   Reply  / 
  56. jcp bareldsopgeven

    hallo ik ben een moeder van 3 kinderen van 5 t/m 18 zelf ben ik 42 jaar heb precies dezelfde klachten als iederander ik zie nog jong en hip uit al vind ik het dom dat van jezelf te zeggen mijn lichaam past niet bij me heb hekel aan zwemmen duizende ogen op je gericht verder wil ik er niets over kwijt
    mischien krijg ik nu eens een klein kansje
    alvast bedank

      /   Reply  / 
  57. Natascha

    Hallo,

    Ook ik zou graag in aanmerking komen voor een ingreep bij jullie.
    Ik ben een jonge moeder van 2 bloedjes van dochters maar helaas zijn bij mij ook de borsten een stuk kleiner geworden.
    Mijn vriend zegt dat ie me mooi vind zoals ik ben maar de opgevulde beha`s komen mij m`n neus uit om het maar zo te zeggen.
    Ik wil me zo graag weer vrouw willen voelen.
    Dan zou mijn droom echt uitkomen.

      /   Reply  / 
  58. P.Hartman

    Jarenlang “vragend” kijken voorbij? Vragend kijken om mijn oogleden minder op te laten vallen. Nooit een ontspannen voorhoofd…Normaal kijken levert 2 ongelijke oogleden op waarvan links al op mijn wimpers rust.En hoe zie ik er ‘s-ochtends uit..? Gezwollen oogleden die heel lang blijven. Een crime dus als je moet gaan werken. Dus graag! Ik wil graag….

      /   Reply  / 
  59. marja

    waar kan ik mij aanmelden voor het programma gewoon mooier ?

      /   Reply  / 
  60. Nancy

    L,s
    Zou heel graag een make-over willen ondergaan!
    Heb mijzelf al voor meerderen progamma’s opgegeven maar pas 1x gekozen en toen ging het progamma niet door!
    Dus bij deze…dit keer wel?
    m.v.g nancy

      /   Reply  / 
  61. Nancy

    L,s
    Zou heel graag een make-over willen ondergaan!
    Heb mijzelf al voor meerderen progamma’s opgegeven maar pas 1x gekozen en toen ging het progamma niet door!
    Dus bij deze…dit keer wel?
    m.v.g nancy

      /   Reply  / 
  62. geke

    ik zou graag iets aan m,n wangen willen laten doen ben 63jaar maar voel mezelf jaren ouder als ik in de spiegel kijk . merk aan de mensen als ze me lang niet hebben gezien dat ze dan ff schrikken zeggen dan dat het bij me hoort, maar ik vind zelf van niet

      /   Reply  / 
  63. tamara visser

    ik tamara 37 jaar mama van 2 kids van 10 en 5 zou heel graag willen meedoen om een buikcorrectie te willen ondergaan daar ik van maatje 52/54 naar 42 al ben kwijtgeraakt ziet mijn buik er dus werkelijk niet uit en dan de strepen niet te vergeten kan het zelf helaas niet bekostigen vandaar deze tja eigenlijk gewoon een noodkreet zullen we maar zeggen mvg tamara

      /   Reply  / 
  64. s barhoe

    HOI IK BEN SHARDA MOEDER VAN 5 KINDEREN EN BEN 42 JAAR IK WEEG NIET VEEL 53 KILO BEN DRIE KEER IN MIJN BUIK GEOPEREERT TWEE KEER KIJZERSNIJ EN EEN KEER BLINDEDARMM MAAR MIJN BUIK IS GAAN HANGEN BEN OOK NIET DIK ………….WIL GRAAG VAN MIJN DIKKE BUIK AF EN IK DURF NIET MEER MOOIJE KLEREN TE KOPEN ………..MVG SHARDA BARBOE

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>