Beau op voorsprong in zangcompetitie op Tien

Beau van Erven Dorens is één van de kandidaten die meedoet aan Just the Two of Us, het nieuwe zangprogramma van Tien. Hij neemt het daarin op tegen onder andere Edwin Evers, Sonja Silva, Peggy-Jane de Schepper en Rick Brandsteder. Dat betekent, dat Beau met een fikse voorsprong begint. Want de presentator zingt al zijn hele leven en ging vorig jaar nog op tournee met Liesbeth List. Veel mensen zijn niet op de hoogte van Beaus vocale kwaliteiten, maar misschien zou hij beter aan de zijde van begeleiders kunnen deelnemen?

Want elke BN'er die niet bekend staat als zangtalent wordt gekoppeld aan een bekende zanger. Tien maakte vandaag ook bekend dat onder andere Edsilia Rombley , Ruth Jacott en Xander de Buisonjé daarvoor gestrikt zijn. Ook Berget Lewis, Thomas Berge en Monique Klemann verlenen hun medewerking.

Het Songfestival-gehalte neemt zodoende alleen maar toe. Want in de jury zitten onder andere Cornald Maas en Esther Hart. Dat geeft wel aan dat het een heel muzikaal gebeuren gaat worden waar echt kritisch naar de prestaties wordt gekeken. Leuk!

Zie ook:
- Hoog Songfestival-gehalte in zangwedstrijd Tien
- Na ijsoorlog ook zangoorlog op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>