John de Mol wil Ben Saunders als uithangbord in VS

De internationale uitrol van The Voice of Holland gaat nu pas echt beginnen, nu de eerste reeks in Nederland met enorm succes is afgerond. Het eerste land dat nu volgt, is Amerika, waar het format is verkocht aan NBC. Als het programma daar net zo succesvol blijkt als in Nederland, heeft John de Mol een wereldhit te pakken – weer! Om de tongen los te maken bij het Amerikaanse publiek, zullen er beelden worden getoond van de Nederlandse versie. De sensationale blind audition van Ben Saunders komt daarbij goed van pas. Sterker nog, de kersverse winnaar heeft al zo ongeveer een vliegticket van John gekregen naar de Verenigde Staten.

Ik denk dat we allemaal waren betoverd die 17de september, toen de eerste aflevering van The Voice of Holland op de buis kwam met de auditie van Ben. Hij hield het hoofd koel na een waanzinnig goed optreden waarbij de coaches zo ongeveer uit hun stoelen gleden door het slakkenspoor dat Ben bij de losmaakte. De knuffelsprong die VanVelzen maakt als Ben voor hem kiest, is even begrijpelijk als aandoenlijk. Die 2 minuten televisie laten zien waarom The Voice of Holland zo verschrikkelijk goed is.

“Ben is een character waar ze ook aan de andere kant van de oceaan voor zullen vallen. Ik noem hem het geluk van The Voice of Holland”, vertelt John de Mol in De Telegraaf, die rondom de finale een meer dan prima productie hadden trouwens. “Hij is de verpersoonlijking van wat we met The Voice of Holland wilden laten zien: het maakt niet uit hoe je eruitziet, als je stem maar deugt. De opwinding onder de coaches over hem was ook fantastische televisie. Dat Roel van Velzen hem in de armen sprong.”

“Ik vertrek op 7 maart om samen met de NBC de laatste casting te bekijken van de show, die daar gaat lopen. Om samen met hen te bepalen welke kandidaten definitief meedoen. Ik ga eind maart nog een keer voor de eerste opnames van de blind auditions en dan sta ik eind april nog een keer gepland voor de battles. En dan als we definitief weten wanneer de uitzendingen zijn, ga ik ook nog een week voor de eerste twee liveshows waar Ben dus eventueel in zal optreden. De concurrentie is daar tien keer zo moordend als hier dus precieze data noemen ze nog niet.”

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: RTL trekt 3,5 uur lang 3 miljoen+ kijkers
- The Voice of Holland: Ben Saunders wint van Pearl
- Wendy van Dijk had voorspellende droom over succes TVOH
- Wendy van Dijk volgt zwaarlijvige afvallers in Obese
-

web tracker

TVOH: Ben Saunders kan finale alleen nog maar verliezen
- John de Mol rekent op 3,5 miljoen kijkers finale TVOH
- Finale The Voice of Holland: Wat gebeurt er vanavond?
- Duffy, Adele, Bruno Mars, Marco en Trijntje in finale TVOH
- RTL: The Voice of Holland groter succes dan Idols I
- John de Mol geniet meer van succes The Voice of Holland
- John de Mol: Networks in Amerika vochten om The Voice
- NBC brengt The Voice of America in voorjaar 2011 op tv

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “John de Mol wil Ben Saunders als uithangbord in VS

  1. Amerikanos

    Ik denk dat ze niet echt op Ben zelf zitten te wachten in Amerika. Hij mag er misschien een keertje zijn gezicht laten zien en dan is het afgelopen. Amerika zot niet te wachten op ‘sterren’ uit andere landen, terwijl hun eigen sterren door het vee internet-downloaden naar de volksgaarkeuken moeten en met gaten in hun zolen lopen te verkondigen dat deze gaten de nieuwste trent in de mode is. Van Ben lopen er genoeg in Amerika rond, dus waarom zouden ze hem dan willen adopteren en sponderen door hem daar op te laten treden en zijn plaatjes te kopen. Zelfs als je extreem bent zoals Susan Boyle hiuden ze het na een paar keer al voor gezien daar. Na de Engelse Phil Collins die in 1989 een nr 1 hit had is er tot 2008 geen brit meer geweest die op 1 stond in de Hot Single Top 100. En in 2008 was dat nog een 7-jjarig Engels meisje ook met Bob Marleys nr Three Little Birds. Dus Ben Saunders kan het wel vergeten om een ster in Amerika te worden. Oja, en dit meisje is nog steeds een hele grote ster daar.

      /   Reply  / 
    1. Maria

      Het is niet Ben die ze in Amerika aan de man willen brengen, maar het programma “The Voice of”……! Dat Ben daarbij als een leuk uithangbord kan fungeren, is leuk mee genomen! Overigens waarom zou Ben meegaan? Ik denk dat het echt niet de opzet is om daar carriere te maken! Hij heeft hier nog zoveel te doen!De bedoeling van het programma is om een artiest af te leveren met een lange houdbaarheidsdatum! Dus waar ze over 5 jaar nog plezier aan beleven.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>