John de Mol heeft al nieuwe naam The Next Popstar

SBS 6 mag zijn nieuwe talentenjacht niet The Next Popstar noemen, Popstars-producent Screentime heeft daar een stokje voor gestoken. Maar John de Mol van Talpa is niet in paniek. Hij heeft een nieuwe naam al klaar liggen.

Uiteraard hebben we een plan B klaar liggen”, vertelt hij aan RTL Boulevard. De Mol zegt dat hij met juristen heeft gekeken naar de naam The Next Popstar. “Ze zijn doorgaans behoorlijk voorzichtig in het doen van uitspraken. Maar deze keer waren ze behoorlijk overtuigd dat dit moest kunnen. Nou, de uitspraak van de rechter bewijst dat het niet kon.”

Hij vervolgt: “We zijn nu bezig met een nieuwe naam die waarschijnlijk maandag bekend wordt gemaakt. Maar voordat we dat doen, gaan we nog even dubbelchecken of het kan.”

The Next Popstar is een nieuwe auditieshow die teruggaat naar de basis van het genre. SBS 6 heeft 13 afleveringen besteld.

Zie ook:
- Talpa produceert SBS-show The Next Popstar
- Idols-jury ziet The Next Popstar wel zitten
- RTL in 2013 definitief terug met X Factor

1 Reacties // Reageer

One thought on “John de Mol heeft al nieuwe naam The Next Popstar

  1. De TV dokter

    “The Next Popstar is een nieuwe auditieshow die teruggaat naar de basis van het genre.”

    Wat was dat ook al weer, de basis van het genre? Of betekent dit gewoon dat na alle positieve feel-good TV van TVOH en X-factor we weer terugkeren naar de Idols afkraak audities van mensen die denken dat ze het in zich hebben?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>