Una Voce Particolare niet voor 2013 terug op tv

Het gaat nog best even duren voordat Una Voce Particolare op televisie terugkeert, als de talentenjacht voor opera- en operettemuziek überhaupt terugkeert. De NCRV heeft het programma met Ernst-Daniël Smid vorig jaar afgestoten omdat de omroep zich scherper wil profileren, maar de Tros maakte voor de zomer bekend serieuze interesse te hebben Una Voce Particolare weer te gaan uitzenden. Die belangstelling is er nog steeds, maar de kijker hoeft het programma niet voor 2013 terug op tv te verwachten, vertelt Tros-directeur Peter Kuipers aan Zappen.blog.nl. “We hebben de grote wens dit programma terug te brengen, zeker in samenspraak met de Avro. We hopen dat het gaat lukken.”

Kuipers vervolgt: “Una Voce Patricolare hoort heel erg bij de Tros. Een paar jaar terug moesten we het programma laten gaan vanwege een andere netindeling en wat er allemaal niet meer speelde. Maar we zijn enerzijds heel trots op het format, anderzijds past het heel goed bij ons. Als er ruimte is in het schema, keert het terug. Dat is nu helaas nog niet, maar ik denk vanaf 2013 wel.”

De Tros moet voor een plekje nauw overleggen met de netmanagers. Ook moet er voldoende budget beschikbaar zijn. Una Voce Particolare is één van de duurdere programma’s bij de publieke omroep, ook al is er al flink in het budget gesnoeid in de voorbije jaargangen.

Zie ook:
- Una Voce Particolare mogelijk terug naar Tros
- NCRV trekt stekker uit Una Voce Particolare
- Smid hoopt op commerciële doorstart Una Voce Particolare
- Groen licht voor X Factor Classic op Nederland 1

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Una Voce Particolare niet voor 2013 terug op tv

  1. Martijn

    offtopic:
    Nieuwe reeks Bouwval gezocht vanuit het buitenland, LEUK!

      /   Reply  / 
  2. Hoer a

    HOERA!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>