Paul en Filemon willen Hans van der Togt als vaste gast

Steeds meer mensen spreken van de tv-comeback van dit seizoen: Hans van der Togt in Ranking the Stars. Hans komt er ruiterlijk voor uit graag een borrel te lusten en heeft er maling aan wat zijn collega-BN’ers over hem denken. Hans laat zich gaan en dat levert leuke televisie op. Je zou zeggen dat de comeback over drie weken samen met dit seizoen van Ranking the Stars voorbij is, maar niets is minder waar. Naar alle waarschijnlijkheid wordt Hans vaste gast in de nieuwe late night show van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink.

“De gesprekken zijn ver gevorderd dat ik elke woensdag bij ze op de bank ga zitten. Wat ik daar dan doe, daar kan ik niets over zeggen”, vertelt hij in De Wereld Draait Door. Volgens het oude Avro-gezicht komt de uitnodiging voort uit Ranking the Stars. “Paul en ik hebben zo’n goede chemie. We moeten erg om elkaars grappen lachen.”

Dat terwijl Hans van der Togt een half jaar terug nog als de verbitterde en gepasseerde tv-ster overkwam, toen hij pittige uitspraken deed over zijn oude werkgever RTL. Zij hadden hem niet gevraagd voor vier afleveringen van het Rad van Fortuin in het kader van het 20-jarig jubileum van RTL. Carlo Boszhard presenteerde dat, volgens RTL omdat er een mogelijkheid was dat het spel permanent terugkwam. Tegenvallende kijkcijfers hebben dat voorkomen.

Paul de Leeuw zegt binnenkort de weekendshows vaarwel om zich te richten op een dagelijkse late night show, samen met Filemon Wesselink op Nederland 3. De late night van Nederland 3 krijgt ook een nieuwsshow van de nieuwe omroep PowNed.

Zie ook:
- Carlo Boszhard nieuwe presentator Rad van Fortuin, Hans boos
- Sterke line-up in geranium-editie Ranking the Stars
- Paul de Leeuw neemt afscheid van weekend
- Talkshow Filemon Wesselink en Paul de Leeuw lijkt zeker
- PowNed krijgt definitief late night show

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Paul en Filemon willen Hans van der Togt als vaste gast

  1. ramon

    Inderdaad de comeback van het jaar, en het erg is Hans is echt grappig!

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Toch een reden om dan op woensdag naar deze talkshow te gaan kijken.

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Hans is geweldig. Voor hem is het denk ik ook beter dat Rad van Fortuin met Carlo geflopt is, het is toch zijn kindje.

      /   Reply  / 
  4. Den

    leuk, ben benieuwd naar hun show, eindelijk weer wat luchtigs op de late avond!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>