Sara Kroos uitgespuugd

Sara KroosBNN moet op zoek naar een nieuwe Lama. Want Sara Kroos gaf gisteren in de talkshow Pauw & Witteman te kennen te willen stoppen met het stand-up comedy programma. "Het is mooi geweest. Ik ga mij weer helemaal richten op mijn grote liefde
theater. Daar kan ik het meest van mijzelf in kwijt. Wat betreft De Lama’s
wil ik alleen kwijt dat het een heikele kwestie blijft om als vrouw tussen
komische mannen te staan."

Wat een gemis. Ik vond dat de rol van Sara juist zorgde voor een goede afwisseling, een balans in het gezelschap. Nu bestaat het risico dat De Lama’s afzakt naar platte grappen. Hopelijk zorgt BNN voor een vrouwelijke Lama als opvolger.

Zie ook:
- ‘Succes De Lama’s was kwestie van lange adem’
- Lachen op 3 met combi Showboot-Lama’s

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Sara Kroos uitgespuugd

  1. min6

    Ik kan iedereen aanraden die aflevering van gisteren nog eens te bekijken. Geeft een aardig inzicht in de geest van deze Sara Kroos.

      /   Reply  / 
  2. rebekka

    Ik vind Sara juist de minst grappige…

      /   Reply  / 
  3. jaap

    ik vond het echt een zielige vertoning in p en w, een heel treurig iemand die steeds krampachtig probeert leuk te doen. de andere lama’s vind ik sowieso een aanfluiting, behalve ruben van der meer.

      /   Reply  / 
  4. Kokstra

    Eugh, blij dat ze weggaat, ze was echt verschrikkelijk ongrappig.

      /   Reply  / 
  5. Judy

    ik vond haar wel leuk eigenlijk.
    maar idd niet elke grap van Sara Kroos is leuk, maar dat geld ook voor de andere lama’s: Ruben Nicolai, Arie, Tijl en Ruben van de Meer.
    Ach, Ruben Nicolai blijft de beste Lama!!

      /   Reply  / 
  6. michel

    sara kroos is niet grappig! blij dat ze op dondert!

      /   Reply  / 
  7. bart

    nu alleen maar platte grappen? sara was juist de persoon die meestal direct naar dat type grappen greep.

      /   Reply  / 
  8. denise

    nee ik ben totaal geen sara kroos fan :P

      /   Reply  / 
  9. Nancy

    Ach jullie moeten niet zo zeiken, jullie hebben geen gevoel voor humor.
    Sara is hartstikke leuk!!
    maar snap wel dat ze weg gaat bij de lama’s in d’r eigen voorstellingen is ze nog veel beter!
    nou de mazzl he

      /   Reply  / 
  10. kim

    Niet zeuren mensen! Sara Kroos is gwoon top!De lama’s hadden haar nodig en het is jammer dat ze weg gaat!
    -xxx-
    kim

      /   Reply  / 
  11. Karin

    Sara was juist een verfrissende lama. Die Arie is zo NIET grappig. Sara kon goed reageren op dingen. Ik ben bang dat we nu weer allemaal mannen krijgen. Tis juist leuk als er een vrouw bij zit die ook lekker plat kan zijn. Die Kristel uit het eerste seizoen was DRAMATISCH. Sara kon gewoon lekker meedoen met de mannen. Heerlijk. Ik hoop dat er toch weer een vrouw bij komt want alleen maar mannen is ook niet leuk.

      /   Reply  / 
  12. kim

    Sara kroos is lief! en ruben nicolai is super lekker! hij kan zoooooo schattig kijken…en hij is ook LIEF!!

      /   Reply  / 
  13. kots

    sara kroos KOTS KOTS
    makkelijk
    dom
    laf
    plat

    ze komt op en doet dan drie dingen
    of een platte grap – iets over haar borsten of sex
    of een slechte woordgrap
    of ze ‘valt uit haar concentratie’ omdat haar tegenspeler ‘zo’n leuke grap maakte’.

    my god sara kroos
    KOTS KOTS

      /   Reply  / 
  14. Kevin

    Sara Kroos is niet grappig, wel grappig is dat alleen vrouwen het erg vinden dat ze weg gaat. Is ook niet raar als je nagaat dat Humor een mannelijke eigenschap is en vrouwen gewoon niet grappig zijn(manwijven zijn wel grappig af en toe zoals sara)maar kom op Ruben van de meer bijv, kan geen 1 vrouw aan tippen. Ik ben blij dat ze weg is!!

      /   Reply  / 
  15. Kevin

    Wij hebben geen gevoel voor humor?? Zegt een vrouw!! lol zoek maar is op, VROUWEN hebben geen of weinig gevoel voor humor tenzij het manwijven zijn, humor is een mannelijke eigenschap(bewezen).

    Ruben van der Meer rules!

      /   Reply  / 
  16. sabrina van der ploeg

    ff voor de duidelijkheid sara kroos heeft meer diepgang dan wie dan ook en dat is de kracht van sara, ze is grappig, hard en eerlijk! helemaal geweldig, in de lama’s kon haar talent geen hele uiting vormen omdat ze sterker is als ze zelf een verhaal kan geven! sara is helemaal top en vind dat ze super werk leverd! ik waardeer haar enorm!

      /   Reply  / 
  17. Wilfried van Vliet

    Ik mag het bericht dan jaaaaren na dato pas lezen, maar dat neemt niet weg dat ik onlangs voor m’n verjaardag een hele rits gebrande DVD’s kreeg met daarop alle afleveringen van de Lama’s en ik heb in twee weken tijd alles gekeken. Ach, ‘t was een aardig programma, niks bijzonders, maar van Sara Kroos stonden keer op keer, op keer, m’n tenen KROM in m’n schoenen. Ik kan het niet anders zeggen, fans van Sara Kroos: Sara Kroos is onecht. Alles aan haar is bedacht, voorbereid en nep. Haar zware verleden, daar twijfel ik niet aan, maar zoals ze naar voren treedt in haar theatershows, ik kan het niet aanzien. Het is net alsof een marketingbureau met haar rond de tafel is gaan zitten om vast te stellen wat goed scoort bij het gemiddelde JanBoerenFluitjes abonnementen publiek. “Waarom kijk je dan?”, hoor ik de nodige zuurpruimen al weer vragen. Wel, omdat ik m’n best blijf doen om *iets* in de presentatie van Sara Kroos te vinden waardoor ook ik haar ‘kracht’ en haar ‘echtheid’ kan ontdekken. Maar het is afgelopen. Ik ben er klaar mee. Sara Kroos is een zorgvuldig bedacht en gekneed product dat op basis van haar zware verleden haar ‘passie voor het theater’ ventileert en hele matige shows brengt die alleen effect hebben op de gemiddelde burger die niks gewend is, toch eigenlijk al nooit naar het theater gaat en die zo’n geaffecteerd gezongen niemendalletje van Sara Kroos ‘het mooiste vindt dat ze ooit hebben gehoord’. Sara Kroos is niet oprecht en niet echt, maar gemaakt en bedacht. Omdat ze zo’n zwaar verleden heeft is het de bedoeling dat wij denken dat ze juist *wel* oprecht en echt is, maar dat is nu net waar de schoen wringt, want dat verleden is nu de dekmantel voor een zorgvuldig uitgedacht ‘concept’ dat Kroos perfect uitbuit en dan is het wel handig als je piano speelt en geaffecteerd kan zingen, want dan lijkt ‘t allemaal net echt. En intussen lacht ze zich met haar impresario in haar kielzog helemaal wild -all the way to the bank.

      /   Reply  / 
  18. Jan

    Er bestaan simpelweg geen vrouwen die echt grappig zijn en meetellen in de comedy wereld.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>