Spuiten & Slikken: Sophie geen ‘heilig paasei’

Sophie HilbrandBNN is onlangs begonnen aan het derde seizoen van Spuiten & Slikken, de hit-talkshow over drugs en seks. Met ruim twintig afleveringen achter de kiezen zou je zeggen dat alles wel de revue is gepasseerd. En toch presteert Sophie Hilbrand (hier tijdens Prinsjesdag, foto ANP) het om als de onschuld zelve over te komen. Alsof ze vol gene en met rooie oortjes aanhoort wat er allemaal gebeurt, terwijl ze in de voorbereiding waarschijnlijk alles tot in detail al uitstippelde. "De mensen zitten thuis soms ook met hun hand voor het gezicht, dus het is prettig als ik dat ook doe. Het programma heeft iets stouts, we zoeken het randje op", zegt Hilbrand in gesprek met Parool.
Ze vervolgt: "Maar ik zie de lol er heel erg van in. En Filemon en ik zijn best braaf en juist omdat het zo ver van ons afstaat, kun je dingen laten zien met een soort grap. Als je het serieus presenteert, wordt het veel ranziger. En misschien lach ik ergens ook wel mijn ongemak weg."

Het ongemak weglachen. Wat er dan zoal voorbijkwam? Squirten, jelqen, sm, bondage, triootjes en groupies. Zo bekende DJ Jean met minstens 1000 meisjes het bed te hebben gedeeld, waarop Sophie hem vol ongeloof aankeek. Maar Sophie is zelf ook openhartig. Want ze zegt elke avond seks te hebben. "Ja, ik kan daar niet als heilig paasei aan tafel gaan zitten."

Spuiten & Slikken, 22.15 uur, BNN (Nederland 3)

Zie ook:
- Spuiten & Slikken terug naar voorlichtende rol
- Spuiten & Slikken & Branden
- Spuiten & Slikken deed naam eer aan (met filmpje)
- Spuiten & Slikken terug: a breezer for a blowjob
- Laatste Spuiten & Slikken: tijd om de balans op te maken (Met afleveringen 1ste seizoen)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>