Paul de Leeuw in oktober terug op zaterdag NL1

Paul de Leeuw keert terug op de zaterdagavond van Nederland 1. Al vanaf 15 oktober maakt hij Pau!l, waarin hij samenwerkt met cabaretiers Niels van der Laan, Jeroen Woe, Joep van Deudekom en Rob Urgert. Paul is blij met zijn comeback, waarvoor ook de publieke omroep dus groen licht heeft gegeven.

De Leeuw omschrijft het als een programma dat een beetje pijn mag doen, vandaar ook de nadruk op ‘au’ in de programmatitel. Pau!l moet schuren en de scherpte op zoeken, van oudsher één van de pijlers van de omroep.

Paul nam eind vorig seizoen ook een pilot op voor een satirische nieuwsshow, waaraan onder andere Marc-Marie Huijbregts meewerkte. Daarvoor is vooralsnog geen plaats in de schema’s.

Over een eventueel nieuwe serie van Ranking the Stars is vanmorgen niets bekendgemaakt.

Zie ook:
Paul de Leeuw: Ik wil weer op zaterdagavond Nederland 1
- Paul de Leeuw krijgt groen licht voor satirische nieuwsshow
- Paul de Leeuw dubt over Sinterklaas-show met nieuwe Sint
- Paul de Leeuw doet ‘even niets’ na de zomer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw in oktober terug op zaterdag NL1

  1. Jeroen

    IK verwacht dat Pau!l niet de hit wordt. Tenminste als het programma wordt als hierboven beschreven. Ik had eerder een grote familie show gezien. Paul met met iets goeds komen, anders is het denk ik afgelopen .. En dat zou ik jammer vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>