Ex-SBS-presentatrice Nance duikt op bij BNN

Nance heeft een nieuw tv-klusje te pakken. Ze is deze zomer te zien in Ranking the Stars, waar ze plaatsneemt op de wisselstoel. Dat meldt RTL Boulevard. Paul de Leeuw had één vacante plek in het panel nadat Estelle Gullit betrekkelijk last minute afzegde voor het BNN-spelletje. Ranking the Stars heeft er voor gekozen hier telkens een andere bekendheid te laten plaatsnemen. Bij de eerste opnames was dat Charly Luske en nu waagt Nance Coolen zich dus aan het spelletje.

Nance kreeg dit voorjaar te horen dat er voor haar geen plaats meer was bij SBS 6, waar ze jarenlang groot amusement als Popstars en Sterren Dansen op het IJs presenteerde. Een permanent nieuwe tv-werkgever lijkt zich nog niet te hebben gemeld bij Nance.

Zie ook:
- Nance: Misschien leek ik te inwisselbaar
- Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?
- Meerdere BN’ers op wisselstoel in Ranking the Stars
- Estelle Gullit zegt Ranking the Stars af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex-SBS-presentatrice Nance duikt op bij BNN

  1. Anoniem

    Gerda Havertong is de 3e wisselgast in Ranking the Stars! Zij zal de laatste 2 afleveringen te zien zijn!! Gisteren bij de opnames geweest :)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Ook Gerda Havertong (Sesamstraat) in Ranking the Stars | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>