VPRO pakt uit met International Film Festival Rotterdam

IFFR posterVandaag barst het film festival in Rotterdam weer los. Twaalf dagen lang zijn er in de havenstad de nieuwste films te zien. Dankzij de Golden Globes weten we al een paar aanraders, zoals Breakfast on Pluto, The Crying Game en Good Night, and Good Luck. En natuurlijk Brokeback Mountain, de spraakmakende western van Ang Lee die vertelt over de liefde tussen twee mannen. Maar naast deze aanraders zijn er natuurlijk nog veel meer parels te vinden. Alleen: hoe kom je er achter welke dat zijn, gezien het gigantische aanbod? Daar biedt de VPRO uitkomst.
De VPRO gidst de filmfanaat traditiegetrouw door het festival heen met het Filmfestival Rotterdam Journaal 2006. Hierin aandacht voor die pareltjes, maar ook interviews met regisseurs en acteurs. En heb je niet genoeg aan het dagelijkse televisiejournaal? Ook op de website cinema.nl, een samenwerking met De Volkskrant, zijn de parels tussen het bocht uitgefilterd.

Filmfestival Rotterdam Journaal, 24.00 uur, VPRO

Zie ook:
- Zeg je IDFA, zeg je VPRO-verslag
- Wie winnen de Gouden Kalveren? Uitreiking in het Film Festival Journaal
- Nederlands Film Festival op Nederland 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>