VPRO onderzoekt haalbaarheid inhalen Zomergasten

De VPRO wil de gestaakte Zomergasten met Jolande Withuis graag voortzetten. De omroep gaat nu in gesprek met de netmanager om op zoek te gaan naar een vervangend uitzendtijdstip. Iets dat niet makkelijk gaat worden, erkent eindredacteur Peter van Ingen aan De Volkskrant. “Liever ‘s avonds, maar het is de vraag of er zomaar andere programma’s voor kunnen wijken. Daarbij hebben we te maken met de rechten van door Withuis aangevraagde fragmenten, soms zitten daar allerlei voorwaarden aan waardoor we die alleen maar op de afgesproken dag mogen uitzenden.”

Withuis werd gisteren overvallen door een migraine-aanval, terwijl veel kijkers dachten dat ze door de hitte werd bevangen. IJskoud water, kledingstukken en schoenen die uitgingen en vooral een verhit voorhoofd sterkten dat vermoeden. Maar de VPRO stelt dat het ondanks de studiolampen ‘slechts’ 18 graden was. De hitte bij Withuis was dan ook het gevolg van migraine.

Van Ingen: “We willen het zéker afmaken. Het was zo’n bijzonder gesprek.”

Zie ook:
- Uniek: Zomergasten afgebroken door migraine-aanval
- Volop oorlog met Jolande Withuis in Zomergasten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “VPRO onderzoekt haalbaarheid inhalen Zomergasten

  1. Pingback: VPRO had inhaalmoment Zomergasten, Withuis nog ziek | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>