Tim en Daphne met dagelijks verslag Nederlands Film Festival

tim den bestenHet zit het Nederlands Film Festival dit jaar niet mee. Er is met name veel te doen om de nominaties voor de Gouden Kalveren, waar de keuze veel te elitair zou zijn. Grote publieksfilms als Michiel de Ruyter en Gooische Vrouwen 2 krijgen te weinig erkenning. Het NFF ligt dus onder vuur, terwijl de publieke omroep dit jaar juist extra uitrukt om het festival bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Het NFF verhuist dit jaar weliswaar naar NPO3, de minst bekeken publieke zender, maar daar wordt wel meer zendtijd ingeruimd. In de vooravond is deze week een verslag te zien gemaakt door Daphne Bunskoek en Tim den Besten. Zij zijn onder andere langs geweest bij oud-winnaars van een kalf, en ze maken verslagen vanaf het festival in Utrecht. En iedereen die Tim een beetje kent, weet dat hij dat op onnavolgbare en originele wijze doet.

Los van dit dagelijkse verslag is er ook elke avond een Gouden Kalf-film te zien op NPO3. De afgelopen dagen zijn Simon, Van God Los en Borgman al langsgekomen, deze week staan Aanmodderfakker, Alles Is Familie en Rabat onder andere nog op het programma.

NFF op 3, 19.55 uur, VPRO (NPO3)
Gouden Kalf-film, 22.10 uur, NPO3

Zie ook:
- NPO3 covert Nederlands Film Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>