Expeditie Robinson: rol Sebastiaan als leider ter discussie

In Expeditie Robinson komt Martine vanavond als winnaar van het duel weer terug op het eiland. Sugar heeft het eiland moeten verlaten. De vriendschap tussen de overgebleven VIP’s wordt steeds hechter, maar de onderlinge strijd neemt ook toe.

Meningen worden steeds sterker gevormd en vooral de rol van Sebastiaan wordt besproken. Is hij wel die natuurlijke leider die hij tot nu toe leek te zijn? Bij de proef worden de kandidaten blootgesteld aan een grote verleiding. Wie de verleiding weet te weerstaan en de belangrijke immuniteit wint, wacht een verfrissende verrassing…

Met de eilandraad in het vooruitzicht worden de rollen in het kamp besproken en beoordeeld. Doet iedereen wel genoeg in het kamp? Is datgene wat je doet genoeg om geen stemmen tegen je te krijgen en geen duel te hoeven spelen?

Aansluitend de laatste reguliere aflevering van Oh Oh Cherso, de succesvolle duocombi op de donderdagavond van RTL 5.

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Samensmelting in Expeditie Robinson VIP
- Wèèr meer kijkers Expeditie Robinson en Oh Oh Cherso
- Expeditie Robinson 2010: Celebs Back to Basic

1 Reacties // Reageer

One thought on “Expeditie Robinson: rol Sebastiaan als leider ter discussie

  1. Daan

    Ben benieuwd wie er uit gaat vanavond. Kan wel eens Anthony of Sebastiaan zijn, aangezien dit jaar de vrouwen duidelijk sterker zijn dan de mannen, zowel mentaal als fysiek.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>