Kijkcijfers: Sterren Springt stijgt verder, Beat the Best daalt

SBS 6 blijft de grote winnaar op zaterdagavond. Sterren Springen trok gisteren 1,6 miljoen kijkers, wat een groei van grofweg 200 duizend kijkers betekent. Ook Strictly Come Dancing mocht meer kijkers bijschrijven. Naar het Avro-programma keken 1 miljoen kijkers, de uitslag trok later op de avond nog eens 817 duizend kijkers. Het zal nog altijd niet de score zijn waar producent en presentator Reinout Oerlemans op hoopt, er zit in elk geval groei in. Dat terwijl Beat the Best opnieuw marktaandeel verloor.

De auditieshow hield gisteren 824 duizend kijkers over. Dat is niet genoeg voor een plek bij de tien best bekeken titels gemeten door Stichting Kijkonderzoek. Producent John de Mol heeft gezegd teleurgesteld te zijn als het miljoen niet werd gehaald en dat lijkt toch het geval te worden. Dat terwijl intern een score van 2 miljoen kijkers niet werd uitgesloten, zo is ons ingefluisterd. Overigens moest RTL ook inleveren bij de Golden Girls, de comedy trok gisteren 947 duizend kijkers. De special Van der Vorst Ziet Haagse Sterren trok 679 duizend kijkers.

Op Nederland 1 begon het nieuwe seizoen van Kassa en daar keken 1 miljoen mensen naar. Koefnoen, gesandwicht tussen de shows van Strictly Come Dancing, kwam uit op ruim 1 miljoen kijkers.

Jochem van Gelder is op 23 terug te vinden in de kijkcijfer top 25 met Alles Kids. De show trok iets meer bekijks dan vorige week: 413 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice stijgt tot 2,9 miljoen
- KIjkcijfers zondag: Weer minder bekijks Musical Sing-a-long
- Kijkcijfers: Gerard Joling enige winnaar Super Saturday

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Kijkcijfers: Sterren Springt stijgt verder, Beat the Best daalt

  1. Mark

    Het is SBS gegund. Gister klein stukje gezien van alles kids. Zat leuk in elkaar. Overige s nu pas dokter tinus gekeken, wat een verfrissende serie. Al die azijnpissers die meteen zeiden dat dokter den gekopieerd wordt hebben wel heel erg ongelijk. Totaal anders! Wat mij betreft vind SBS de weg omhoog.

      /   Reply  / 
  2. tv gek

    helemaal mee eens en reinout is toch ook de grote winaar op zaterdag beide programmas beter dab beat de best dat zal hem toch goed doen en ja geer wint van goor ook leuk

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    En terecht! Golden Girls en Beat the Best zijn niet boeiend genoeg. Golden Girls komt totaal niet uit de verf. Beat the Best daarintegen is veels te Amerikaans gemonteerd.
    Vorige week dacht ik eenmalig naar Sterren Springen te kijken, maar ook deze week heb ik weer gekeken. Sterker nog: Heb zelfs de gehele uitzending bekeken.
    Het is namelijk wel echt zaterdagavondamusement. De gezelligheid spat er vanaf! Nooit gedacht dat een programma dat eigenlijk maar zo’n 10 seconde duurt zo leuk kan zijn. Gefeliciteerd sbs en Eyeworks!

      /   Reply  / 
    1. Tom

      Golden girls is afschuwelijk. Allemaal oude actrices die daar staan van “kijk mij eens geweldig acteren” maar ze spelen op een manier zoals 30 jaar geleden werd gespeeld en zoals dat in het theater gaat waar het nog wel geaccepteerd wordt.

        /   Reply  / 
  4. Jeroen

    Nog 2 weken en dan komt RTL weer terug.. Dan moet SBS weer moeite doen voor de kijkcijfers..

      /   Reply  / 
    1. wilmer

      denk ‘t niet er staat heel goed amusement na sterren springen:
      - junior masterchef
      - de reis van je leven
      - show me the money

        /   Reply  / 
  5. Peter

    Nog geen nieuwe vormgeving kunnen spotten van SBS en Net 5. Wie wel?

      /   Reply  / 
  6. Sven

    De Golden Girls is een erg leuke commedy.
    De cast is top. Het kan alleen nog maar groeien de komende weken.
    BTB is een leuke show, maar er klopt iets niet.
    De jury met soms verkeerde keuzes, de hotseat is onzin en het is appels met peren vergelijken. Maar sommige acts zijn fatastisch!
    Sterren springen is een ordinaire show die goed past bij het oude SBS.
    Het camping gevoel (met legging en campingsmoking aan) keert terug.
    SCD is voor de ouderen onder ons een aanrader

      /   Reply  / 
  7. edward

    snap er niets van dat mensen naar zo’n dom programma gaat kijken . sterren springen is toch niets aan zeg . en terecht dat beat the best indaalt dat programma is echt 2 keer niets . zit geen spanning in doe maar snel van de buis

      /   Reply  / 
  8. el-g

    Golden Girls was beter dan vorige week en vind het nu al leuker dan Iedereen gek op Jack. komt mede door de cast. en slim dat de afleveringen niet op voorhand al zijn opgenomen. zo kunnen ze nog schaven.

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Kijkcijfers: Boer Zoekt Vrouw scoort maar blijft achter | Zappen

  10. ff mijn mening

    erger me alleen dood aan die “Adje”. Iedereen weet dat het een acteur is. Die grappen van vroeger bij Paul de leeuw waren leuk, maar de leukigheid is er inmiddels echt af! Dat ie een beetje de halvezool zit te spelen in Sterren Springen en dan ook nog beloond wordt met een ticket naar de volgende show vind ik totaal onterecht!
    Elke keer dat zelfde stomme pakje aan en een beetje imbeciel voor zich uit zitten kijken terwijl het gewoon een dikke act is! Waarom is die vent niet zichzelf in deze show. Verder vind ik Quintis niet jurywaardig. Overigens erg leuke show. Maar die adje…

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Kijkcijfers zaterdag: The Voice levert in voor voetbal | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>