Kijkcijfers zondag: Kijker laat Sunday Night Fever staan

Op de valreep van 2011 heeft RTL 4 toch nog een flop te pakken. Vrijwel elke titel dit jaar slaagde en trok veel kijkers, maar met Sunday Night Fever is het nu echt mis. De musicalzoektocht trok gisteren slechts 278 duizend kijkers. Nu wordt er met Kerst traditioneel veel minder televisie gekeken dan op reguliere dagen, maar deze score is wel extreem laag. De halve finale van Sunday Night Fever krijgt niet eens vermelding in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

De grote winnaar van Eerste Kerstdag is Nederland 1, waar Bananasplit met 1,4 miljoen kijkers het meeste publiek trok.

Nederland 1 deed het ook goed met de TV Show (1,3 miljoen kijkers) en Memories (1,1 miljoen kijkers). Het studio Sport Jaaroverzicht moest genoegen nemen met 561 duizend kijkers.

Op RTL 4 trok een compilatieuitzending van Life4You nog 368 duizend kijkers terwijl de herhaling van All You Need Is Love uitkwam op 683 duizend kijkers.

SBS 6 trok 641 duizend kijkers met de film Polar Express en kwam uit op 607 duizend kijkers bij de film Santa Clause 3. De zender kiest ervoor om tijdens de kerstdagen non-stop films uit te zenden, al zijn er vandaag wel uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers kerst-All You Need
- Kijkcijfers vrijdag: GTST richting climax, 1,9 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zondag: Sunday Night Fever zakt verder weg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Kijker laat Sunday Night Fever staan

  1. John Doe

    Gefeliciteerd RTL 4!

      /   Reply  / 
  2. samantha

    nou alleen maar goed dat rtl nu ook even flopjes heeft . jammer maar men leerd er wel van om wat dingen beterde tedoen daarna als het nog komt op tv

      /   Reply  / 
  3. Mark

    Het is wellicht volledig offtopic, maar ik vind het niet echt gepast dat zappen.blog geen enkel bericht geeft over het succesvolle EO programma de Pelgrimscode. Na een dramatische start vorig seizoen, is de normaal wat saaie omroep EO er toch in geslaagd om een fantastische serie neer te zetten. Één en al waardering!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>