Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers kerst-All You Need

Met 2,1 miljoen kijkers voor de buis is All You Need Is Love de grote winnaar op kerstavond geworden. Slechts vier titels wisten meer dan 1 miljoen kijkers te trekken, de overige drie waren allemaal nieuwsrubrieken. Een mooie prestatie van RTL 4 en Robert ten Brink dus, al is de overwinning wellicht wat zuur. Vorig jaar kon Stichting Kijkonderzoek immers nog bijna 2,8 miljoen kijkers noteren voor de kerstspecial van All You Need Is Love, de laatste jaren scoort de special eigenlijk steevast boven de 2,5 miljoen kijkers. Wellicht dat de herhaling op deze zondag er nog wat kijkers bij sprokkelt.

Na de twee uur durende uitzending bleven er nog eens 968 duizend mensen zitten voor de registratie van het All You Need Is Love-concert. Het gebeurt niet veel dat muziek zo veel kijkers trekt op televisie.

Dat andere tv-evenement van kerstavond, de ontknoping van Serious Request, is goed bekeken. De slotuitzending wist gemiddeld 897 duizend kijkers te trekken en staat daarmee op 6 in de dagelijkse kijkcijfer top 25. Aansluitend was de beroemde film Slumdog Millionaire te zien, goed voor 774 duizend kijkers.

De kerstspecial van Hoe Heurt het Eigenlijk trok 843 duizend kijkers, het EénVandaag Alfabet van 2011 was goed voor 840 duizend kijkers. Pau!l en Kerst moest genoegen nemen met 717 duizend kijkers. Ook deze uitzending wordt vanavond laat herhaald.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: GTST richting climax, 1,9 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zondag: Sunday Night Fever zakt verder weg
- Kijkcijfers zaterdag: Let’s Get Married achter Pau!l en SBS

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers kerst-All You Need

  1. Edwin

    Het kan toch niet waar zijn dat vanavond op primetime All you need alweer herhaald wordt ?

      /   Reply  / 
  2. Sander

    @Edwin, zit jij vanavond dan voor de buis? Kost niks om het te herhalen. Volgende week kan het niet echt meer herhaald worden en zo trek je toch nog wat kijkers, met een prachtige lead-in.
    Musicalgala en deze zoektocht geen reclame voor de musical, tijd voor een charme-offensief?

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Kijkcijfers: Veel meer kijkers finale Serious Request | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>