Kijkcijfers vrijdag: Alles Is Familie grote winnaar

Alles-is-familieDe kaarten zijn opnieuw geschud op de vrijdagavond, nu The Voice of Holland is afgelopen. Tweede Kerstdag is natuurlijk geen representatieve nieuwe peildatum, feit is dat de verhoudingen opeens heel anders liggen. NPO1 gaat op primetime aan kop met de tv-première van de bioscoophit Alles Is Familie. Er kijken 1,4 miljoen mensen naar de opvolger van Alles Is Liefde.

In de vooravond doet NPO1 het ook al goed met de special 50 Jaar Van Duin, 50 Jaar Tros, goed voor 1,1 miljoen kijkers. ‘s Avonds laat trekt de registratie van De R van Ronald van Ronald Goedemondt 870 duizend kijkers. NPO2 doet ondertussen stevig mee met De Slimste Mens, waar 1 miljoen mensen voor inschakelen.

RTL 4 staat met Kerst in het teken van Home Alone. De tweede film uit de reeks trekt 1,1 miljoen kijkers, goed voor een vijfde plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

SBS 6 heeft de uitzendrechten voor Nanny McPhee inmiddels in handen en trekt daarmee 462 duizend kijkers op primetime.

Komende vrijdag neemt de nieuwe misdaadserie Noord/Zuid het op tegen nieuwe seizoenen van Everybody Dance Now en Bloed, Zweet & Tranen.

Schermafbeelding 2014-12-27 om 10.36.41

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,2 miljoen kijker Boer Zoekt Vrouw jubileum
- Kijkcijfers zaterdag: 578 duizend kijkers finale Het Beste Idee
- Kijkcijfers vrijdag: 2,6 miljoen kijkers finale The Voice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>