Kijkcijfers vrijdag: Darts doorbreekt grens 1 miljoen

rtl7darts-300x200Nu Nederland het zo goed doet in het WK Darts neemt ook de belangstelling toe. Vrijdagavond zitten er 1,2 miljoen mensen voor de buis voor de kroegsport. RTL 7 is daarmee de derde zender op primetime, achter Flikken Maastricht op NPO1 (1,9 miljoen) en De Slimste Mens op NPO2 (1,3 miljoen).

Het WK Darts zit dus de tv-première van Gabbers in de weg, te zien op RTL 4. Naar de komische voorstelling kijken 1,1 miljoen mensen.

Op SBS 6 is de film Harry Potter and the Chamber of Secrets te zien. Hoewel de tovenaarsleerling hernieuwd in de belangstelling staat door de bioscoopfilm Fantastic Beasts and where to Find Them, haalt de film niet de kijkcijfers van weleer. SBS 6 moet genoegen nemen met 373 duizend kijkers, zo komt naar voren uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Op NPO1 is Van A naar B verder goed voor 863 duizend kijkers, de voorlaatste aflevering van Erica op Reis noteert 830 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2016-12-31 om 10.14.22

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Tv-première Hazes-film kersttopper
- Kijkcijfers zaterdag: record kerstspecial All You Need Is Love
- Kijkcijfers vrijdag: 2,3 miljoen kijkers The Voice Knockouts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>