Groothuizen over transfer SBS: Zover is het nog lang niet

Angela Groothuizen gebruikt haar maandelijkse column in Veronica Magazine om haar hart te luchten over haar onvrijwillige vertrek bij The Voice of Holland. Het nieuws kwam vlak voor kerst naar buiten, geheel volgens wens van de coach. “Ik mocht zelf bepalen wanneer we het naar buiten zouden brengen, dus het werd de zaterdag voor kerst. Ik ging zelf lekker een weekje het land uit, zonder internet.”

Toch wist RTL Boulevard haar vanaf het vakantieadres te strikken voor een telefonische reactie, waarbij werd gespeculeerd over een transfer naar SBS 6. “Zover is het nog lang niet maar eh, missen jullie me al?”, schrijft Groothuizen.

In de column is ze openhartig. “Het telefoontje kwam tijdens het avondeten. Meestal neem ik de telefoon dan niet op, maar voor Erland maak ik natuurlijk altijd een uitzondering. Blijkbaar keek ik na afloop wat verdwaasd voor me uit, want mijn dochters kwamen onmiddellijk naar me toe om tegen me aan te liggen. Mijn lief keek vragen op van achter de krant. Ik vertelde dat ik zojuist gehoord had dat ik vervangen zou worden bij The Voice. ‘Eikels’ mompelde hij en ging weer verder met lezen. Het grote voordeel van een partner die geen tv kijkt. Zo’n man houdt je met beide benen op de grond Toch voelde het even alsof mijn verkering via de sms was uitgemaakt.”

In het verdere verhaal herhaalt Groothuizen vrede te hebben gevonden in het besluit, dat ze dankbaar is het avontuur meegemaakt te hebben en dat ze geniet van haar laatste weken bij het succesvolle programma.

Maar over die tv-toekomst, daar blijft ze vaag over. We wachten het af.

Zie ook:
- Angela Groothuizen wil dichtbij John de Mol blijven
- ‘Angela Groothuizen in gesprek met SBS 6′
- John de Mol zet Angela Groothuizen uit The Voice

1 Reacties // Reageer

One thought on “Groothuizen over transfer SBS: Zover is het nog lang niet

  1. Rafaël

    Jammer dat ze volgend jaar niet meer meedoet.
    Vind haar eerlijk gezegt de beste coach van de vier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>