Epke Zonderland reikt gouden Televizier-ring uit

Twee jaar terug was het André van Duin, vorig jaar Mies Bouwman en morgen zal Epke Zonderland de gouden Televizier-ring uitreiken. De organisatie is blij deze toonaangevende Olympiër te hebben gestrikt voor het weggeven van de publieksprijs. “We hoefden niet lang na te denken over wie de winnaar van de Gouden Televizier-Ring bekend mag maken. Zonderland heeft met zijn unieke en spectaculaire oefening op de rekstok gezorgd voor gouden televisiemomenten. We zijn er dan ook trots op om hem als speciale gast een podium te bieden tijdens het 47ste Gouden Televizier-Ring Gala 2012″, aldus Gerben Bakker, eindredacteur van het gala.

Naast Epke reikt rapper Yes-R deze vrijdag de prijs voor het populairste jeugdprogramma, de Gouden Stuiver uit. Interviewkoningin Eva Jinek maakt de winnares van de Zilveren Televizier Ster Vrouw bekend. De winnaar van de Zilveren Televizier Ster Man wordt bekend gemaakt door ruimtevaarder André Kuipers. Studio Sport icoon Mart Smeets maakt de winnaar van de Televizier Talent Award bekend.

Zie ook:
- Ewout Genemans doet gouden loper Televizier Gala
- Ferry en Kim-Lian verzorgen opening Televizier-ring Gala
- Televizier-ring 2012: Net niet genomineerd
- Televizier-ring: Voor wie het hardst schreeuwt?
Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen
- Nominaties Televizier-ring: WIDM, TVOH en Ali B
- Jan Slagter vindt verkiezing Televizier-ring oneerlijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Epke Zonderland reikt gouden Televizier-ring uit

  1. Bob

    Zou leuk zijn als Britt de talent award wint.. Dat moet toch bijzondere televisie opleveren als Mart Smeets een award moet overhandigen aan Britt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>