Toch nieuwe pilot-opname van Hello Goodbye in Amerika

Het lijkt er op dat het succesvolle NCRV-programma Hello Goodbye toch op de Amerikaanse televisie komt. Momenteel wordt er een pilot opgenomen voor de Verenigde Staten. Dat terwijl presentator Joris Linssen onlangs nog in De Wereld Draait Door vertelde, dat een eerdere poging in Amerika volledig mislukte. Alle spontaniteit en authenticiteit was uit het programma gesloopt en tot overmaat van ramp deelde de Amerikaanse presentator aan het einde van een gesprek vliegtickets uit.

Hello Goodbye sloeg daardoor niet aan in de Verenigde Staten en verdween dus al snel uit de programmaschema’s. Maar Worldscreen.com meldt nu dat er toch een pilot wordt opgenomen. Verder is het format in productie genomen in Frankrijk, Zwitserland en Griekenland. Het format is een groot succes voor producent Blazhoffski, die het ook al aan het Verenigd Koninkrijk verkocht.

Blazhoffski maakte voor Net 5 ook het soortgelijke programma Gezond Weer Op, dat zich afspeelde in het ziekenhuis. Art Rooijakkers presenteerde deze variant. In Nederland geen succes maar in Australië behaalt het format een marktaandeel van ruim 32%.

Worldscreen.com meldt verder dat ook Tussen de Oren de grens over gaat. In Finland wordt momenteel een proefaflevering opgenomen. Het programma keerde onlangs terug op de woensdagavond van Net 5 en scoort daar beter dan verwacht.

Zie ook:
- Tranentrekker en kijkcijferhit Hello Goodbye terug
- Hello Goodbye aan Engeland verkocht
- Net 5-flop Gezond Weer Op gaat de grens over
- Joris Linssen heeft een gave

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toch nieuwe pilot-opname van Hello Goodbye in Amerika

  1. Jeanne

    De Spaanse versie was hier afgelopen winter te zien. Vanaf vliegveld El Prat (Barcelona)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>