Verrassing: Charlotte ten Brink achter paars masker

“Ze vindt het heerlijk om na al die maanden haar masker af te doen. Ze vindt het heerlijk om te zingen. Het is mijn dochter!” Dat zijn de woorden van Robert ten Brink, die vol trots bekend maakt wie Mystery Popstar Paars is: dochter Charlotte. Wat een verrassing, dat wisten we nog niet! (not) Robert zat drie uur geleden nog aan de desk bij RTL Boulevard. Het was natuurlijk niet zonder reden dat Robert zijn vrije vrijdagavond op het Mediapark doorbrengt.

Charlotte zelf is blij dat ze zonder masker kan optreden. “Dan kan ik beter mijn expressie overbrengen, ik heb er heel veel zin in.” Charlotte vertelt meteen over haar grootste domper. “Bij de eerste auditie werd ik door de beveiligers uit de auto geholpen en toen ging er een fotograaf op mijn teen staan. Dat ging heel erg bloeden en uiteindelijk ging mijn nagel er af. Als je goed hebt gekeken, heb je me ook de hele tijd met een verbandje om mijn voet zien optreden.”

Charlotte zingt vanavond Use Somebody in de versie van Laura Jansen. Een slimme keuze, miljoenen mensen zwijmelen weg bij dat liedje. En de kijker stemt toch ook heel erg op het liedje.

Zie ook:
- Popstars: Hoe gaat winnende popgroep klinken? (video)
- Mystery Popstar Paars doet vanavond masker af
- Bewijsmateriaal: Mystery Popstar Paars is Charlotte ten Brink
- Popstars: Dewi zet haar rode maskertje af
- Video: Wie zijn Mystery Popstar paars en rood?
- 1e liveshow Popstars voorbij; Michelle en Davy in gevarenzone

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Verrassing: Charlotte ten Brink achter paars masker

  1. Nicky

    kwam voor mij niet echt als een verassing hoor

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      die was een beetje cynisch bedoeld in de kop ;)

        /   Reply  / 
  2. Mart

    1 van mijn favorieten nummers op dit moment en schitterend gezongen. De rest van de avond was weer eens niet om aan te horen, alleen mandy kwam nog op een redelijk niveau.Vorige week toch aangenaam verrast ondanks natuurlijk al een bewezen kandidaat als dewi. Wat is dat toch dat Popstars veel mindere kandidaten heeft dan bijvoorbeeld een x factor. En die Robin duidelijk geen zanger maar blijkbaar is de zang tegenwoordig niet meer de belangrijkste eis. Daar komt bij dat ze bij popstars wel erg de nadruk leggen op uiterlijk. Popstars wel aardig omdat ik sowieso van zang liveshows hou, maar kijk toch wel erg uit naar x factor op alle vlakken toch een klasse beter. Mevrouw Paay denk echt dat ze de diva is van de show zo triest.Verschrikkelijk mens vind ik het.

      /   Reply  / 
  3. Leroy

    Prachtig gezongen. Ik heb helaas niet alle optredens kunnen bekijken, maar ik vond die Jeffrey of hoe die ook heette echt belabberd slecht.

      /   Reply  / 
  4. Gijs

    Vorige week waren betere kandidaten (Wesley, Kim en Dewi), nu eigenlijk alleen Charlotte. Schitterende, warme stem en de enige die terecht een eerlijkere kans heeft gehad door dat MP gedoe. Zit wel wat in dat ze last kan hebben van het feit dat ze de dochter is van…@Mart: zoveel beter waren de Xfactor kandidaten niet hoor: Whatever, Laurens, Hester enzo. klonken in de liveshows soms ook verschrikkelijk vals. Idem sommigen in Idols 4! Wat mij betreft in elke talentenjacht steken er telkens maar een paar (Nikki, Lisa, Charlene) echt met kop en schouders boven de middelmaat uit! Deze Popstars editie vind ik Wesley en Charlotte de grootste kanshebbers vanwege de combinatie zang, uiterlijk en uitstraling (en leeftijd)!

      /   Reply  / 
  5. John

    NB!!!!! Vanavond was het duidelijk te horen dat de medleys al ingezongen zijn en de popstars playbacken…Voor het gemak gedaan of gewoon omdat het kan?

      /   Reply  / 
    1. michel

      Wat een onzin zeg jij. Dat soort risco’s gaan zowel RTL als SBS niet nemen. Je vind het blijkbaar niks nou zap gewoon naar een andere zender dan hoef je niet te kijken!

        /   Reply  / 
      1. John

        Het feit dat ik opmerk dat er geplaybacked werd vrijdag betekent niet dat ik het niets vind. Die conclusietrekking is dan ook niet meer dan erg onlogisch; ik vind het namelijk wel een leuk programma en snap ook wel dat ze het van te voren hebben ingezongen maar het is wellicht enigszins misleidend. Dat risico heeft niets met RTL te maken en ik weet de redenatie niet maar zo’n groot risico is playbacken nou ook weer niet; de groten der aarde doen het immers ook. conclusie; reageer liever met enig verstand

          /   Reply  / 
        1. Ook John

          Ik heb ook gezien dat er geplaybacked wordt bij sommige acts. Ook het eerste optreden van Dewi was playback… haar microfoon stond zelfs nog uit toen ze klaar was met zingen en iets wilde zeggen. Kijk het nog maar eens goed… je kunt duidelijk zien dat ze playbackt en die misser aan het einde is echt triest hoor.

            /   Reply  / 
  6. Gijs

    Ik herinnerde mij dat in Idols tijdens een opening ook Let me entertain you werd gezongen. Gelijk weer even gekeken op YT (Idols liveshow 6). Wauw, wat een verschil! En wat Patricia zei is heel terecht: het voordeel van in een groep zingen is dat je meerstemmig kan zingen, wat de jongens in Popstars nu niet deden. Vergelijk maar eens met (de kwaliteit van de stemmen van) Idols 4. Eigenlijk toch wel groter verschil dan ik dacht (zie mijn reactie boven)!!

      /   Reply  / 
  7. michel

    En daarbij wil ik er aan toevoegen. Hoe goed de mystery popstars ook zingen het is oneerlijk tegenover de rest dus er uit met alle 3!

      /   Reply  / 
  8. Lopje

    Ik snap niet dat mensen aan Popstars meedoen, het groepje flopt toch, net als vorig jaar.
    Ik weet niet eens de naam van dat groepje meer…
    Nee geef mij dan maar Lisa Lois van X-Factor,gewoon een lekkere nuchtere soulzangeres. Ik heb haar eerste album beluisterd en is echt steengoed!

    Ik kijk Popstars maar omdat er voor de rest vrij weinig boeiends op t.v. te zien is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>