Ed Sheeran komt naar The Voice of Holland

The A Team is misschien wel het meest geauditeerde nummer van The Voice of Holland en The Voice Kids. Volgende week vrijdag is de originele vertolker van het nummer in het land en in Studio 22 op het Mediapark. Jawel, Ed Sheeran is de internationale artiest die is gestrikt voor The Voice of Holland. Met enkele kandidaten van de derde liveshow brengt hij The A Team ten gehore, ook zal hij zijn nieuwe single zingen.

Eerder dit seizoen kwamen Robbie Williams en Emeli Sandé al langs. Welke artiesten RTL en Talpa nog meer hebben weten te strikken, is niet bekend.

Zie ook:
- Kandidaten The Voice te bang voor draaiende stoelen
- Sandra van Nieuwland tekent zich af als winnaar The Voice
- Vernieuwingen liveshows The Voice; Wat vind jij?
- Liveshows The Voice: Coaches zien kandidaat niet optreden
- RTL heeft wedstrijdschema voor The Voice of Holland

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Ed Sheeran komt naar The Voice of Holland

  1. Peter

    Het wordt al steeds minder met de internationale artiesten, van Robbie Williams naar Emeli Sandé naar Ed Sheeran. Zouteloos zangertje. What’s next.

      /   Reply  / 
  2. Nick

    @ Peter Sorry maar Ed Sheeran schijnt in Engeland op dit moment een van de grote zangers te zijn. Hij en Emeli Sande traden niet voor niets op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische spelen. Daarnaast trad hij ook nog op bij het jublieumconcert voor koningin Elizabeth. Samen met sterren als Elthon John en Paul McCartney, volgens mij ook niet de kleinsten!

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Ja, en. Daarom mag ik het toch wel een slechte zanger vinden…?

        /   Reply  / 
      1. Nick

        Dat zeg ik niet. Jij zegt alleen in je reactie dat het steeds minder wordt met internationale artiesten. Dat jij een artiest niets aan vind betekent niet dat een artiest niets is, het is dus voor jou niks maar dat betekent niet dat het minder wordt, alleen vind jij het blijkbaar niets aan.

          /   Reply  / 
        1. Peter

          Ik vind er niets aan, en dat mag.

            /   Reply  / 
  3. dom

    Uh, @peter ik weet niet in welke tijd jij leeft, maar Ed Sheeran en Emeli Sandé zijn artiesten van dit moment die overal heel erg bekend zijn. Dus het wordt niet steeds minder. Misschien moet je maar eens de top40 aanzetten.

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Daar zit al jaren niets meer van mijn gading tussen, uitzonderingen daar gelaten. Heb geen zin om me door al die nederrap/hiphop zooi te worstelen.

        /   Reply  / 
      1. Paul

        @Peter, Nederrap/hiphop in top40? Dat is echt al jaren vrij weinig. Inderdaad, je leeft onder een steen!

          /   Reply  / 
  4. Zayn

    Peter kom eens onder die steen vandaan.
    Ed Sheeran heeft geweldig mooie nummers. Misschien moet je eens naar een livepeformance of zijn album luisteren. Niet je smaak kan nog, maar zeggen dat het geen grote artiest is..?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>