Boer Zoekt Vrouw 2012: Henrieke, Aad, Willem, Henk, Martin


Yvon Jaspers mag zich in interviews dan bescheiden opstellen door te zeggen dat het in Boer Zoekt Vrouw draait om de boeren – en niet om haar of de kijkcijfers. Feit is dat het koffieautomaatgesprek vandaag toch echt gaat over het legerjack dat Yvon in de aflevering van gisteren droeg, waarin ze zo’n 1600 brieven bezorgt bij de tien boeren. Na gisteravond is bekend welke vijf de hoofdrolspelers vormen van Boer Zoekt Vrouw 2012.

Het gaat om (vlnr): Henrieke, Aad, Willem, Henk en Martin. En dat gezelschap is wel redelijk conform de verwachting. Henrieke is de enige boerin die dit jaar werd voorgesteld en zij hoefde qua brieven dus niet te concurreren met andere vrouwen. Henk en Martin hadden elk een aangrijpend verhaal: weduwnaar op zoek naar nieuwe liefde. Het is misschien cru om te stellen, maar zulk drama trekt toch altijd extra brieven aan. Overigens vond Martin veel herkenning in het verhaal van lotgenoten, terwijl Henk soortgelijke verhalen resoluut de deur wees. Hij was dan ook in de luxepositie om uit 1109 briefschrijfsters te kiezen. Alhoewel je kunt afvragen in hoeverre dat daadwerkelijk luxe is…

Willem is de eerste homoboer en daarmee een unieke case voor Boer Zoekt Vrouw. Het zou me niet verbazen dat Yvon eigenhandig wat brieven zou hebben geschreven om Willem aan voldoende post te helpen om een vervolg met hem op tv te rechtvaardigen.

En dan is er nog Aad. Een lekker dwarse en dominante man. Eerst heel hard roepen dat hij absoluut geen vrouw ouder dan hij wil omdat zij minstens twee stappen verder is in het leven. Yvon probeert hem nog voor rede vatbaar te maken, maar Aad filosofeert zijn eigen verhaal recht. Om in de volgende scene daar weer van afgestapt te zijn, wat hij dan weer brengt met enorme stelligheid. Aad gaat nog voor heel wat rechtopstaande haren zorgen dit seizoen.

Komende aflevering de speeddates. Nu al benieuwd wat Yvon dan voor outfitje aanheeft om toch de meeste aandacht op te eisen!

Zie ook:
- De Olympische Spelen van Yvon Jaspers: Boer Zoekt Vrouw
- Yvon wil oud en grijs worden met Boer Zoekt Vrouw
- Al in december 2013 nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers gemeten: Boer Zoekt Vrouw kick-off
- Best bekeken seizoensopening Boer Zoekt Vrouw ooit
- Yvon Jaspers met ‘nog intiemere’ kick-off Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers: Boer Zoekt Vrouw scoort maar blijft achter

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Boer Zoekt Vrouw 2012: Henrieke, Aad, Willem, Henk, Martin

  1. Pingback: Kijkcijfers: Boer Zoekt Vrouw scoort maar blijft achter | Zappen

  2. Pingback: Boer Zoekt Vrouw: Gierende zenuwen bij speeddates | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>