Vechten om aandacht bij groepsdates Boer Zoekt Vrouw

VIDEO – Wat was het weer genieten van de vorige aflevering Boer Zoekt Vrouw. Bij een aantal boeren is tijdens de speeddates al duidelijk geworden waarom ze zo lang single zijn. Henrieke bijvoorbeeld, totaal onbeholpen in haar small talk waardoor er geen goed gesprek van de grond kwam. Of Aad (foto), die onbewust het gesprek zo stuurt dat het een monoloog lijkt waarbij de tegenpartij af en toe een invuloefening mag doen. Terwijl Willem een no-nonsense man is die niet zit te wachten op tierelantijntjes of andere versiering. Liever een nuchtere vent, ik zie grote potentie voor Willem en Jurjen.

Boer Zoekt Vrouw gaat vanavond het volgende stadium in met de groepsdate, waarin bij elke boer het deelnemersveld wordt teruggebracht van 5 naar 3 kandidaat-partners.

Willem gaat met z’n mannen ijzer bewerken, Henk en zijn dames leren Capoeira dansen, Henrieke en haar mannen worden verrast met een potje Highland Games, Martin neemt de vrouwen mee de zee op en Aad en zijn dates ontdekken dat bloemen niet alleen mooi zijn in een vaas, maar ook op je bord. Alle dates willen een momentje met hun boer. Wie krijgt de aandacht van de boeren?

Aan het eind van deze aflevering komt Yvon met de wederkerende, lastige vraag: wie gaat er mee naar de volgende aflevering en wie valt er af? Iedere boer kiest drie vrouwen/mannen uit die een weekje gaan logeren op de boerderij.

Preview Henrieke:

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (NL1)

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Mooi weer tart Boer Zoekt Vrouw
- Boer Zoekt Vrouw: Gierende zenuwen bij speeddates
- Boer Zoekt Vrouw 2012: Henrieke, Aad, Willem, Henk, Martin
- De Olympische Spelen van Yvon Jaspers: Boer Zoekt Vrouw
- Yvon wil oud en grijs worden met Boer Zoekt Vrouw
- Al in december 2013 nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers gemeten: Boer Zoekt Vrouw kick-off
- Best bekeken seizoensopening Boer Zoekt Vrouw ooit
- Yvon Jaspers met ‘nog intiemere’ kick-off Boer Zoekt Vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>