Stemmen bij finale Benelux’ Next Topmodel 2010 ongewis

Het is nog maar zeer de vraag of het publiek een zegje krijgt in wie Benelux’ Next Topmodel 2010 gaat worden. Afgelopen maandag is de tweede serie (zesde van Hollandse bodem) van start gegaan en de modegoeroes in het RTL 5-programma lijken hun zinnen te hebben gezet op Alix. Bij Holland’s Next Topmodel 2, 3 en 4 mocht het publiek stemmen voor zijn favoriet in de finale. Of dat in november ook kan bij de finale van 2010 is afhankelijk van de Belgen, stelt presentatrice Daphne Deckers.

Ze vertelt in Metro: “Ik hoop dat we samen kunnen stemmen en dat het een liveshow is. Maar België is een kleiner land en de Vlamingen zijn met veel minder dan de Nederlanders dus er zitten een paar haken en ogen aan het stemmen.”

Grootste haak (of oog, kies zelf maar) is dat Nederland op maandag kan kijken naar Benelux’ Next Topmodel terwijl de Belgen pas op zaterdag hoeven klaar te zitten voor de strijd der wannabe-modellen. Ik denk niet dat de telefoonlijnen vanuit Nederland zo lang open blijven staan.

Vorig jaar had de jury de beslissende stem, wat volgens mij wel het eerlijkst werkte. Maar dat deed de kassa natuurlijk wat minder rinkelen door het ontbreken van televoting. Wordt vervolgd.

Zie ook:
- Benelux’ Next Topmodel vindt zichzelf opnieuw uit
- Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel
- Heidi Klum in tweede serie Benelux’ Next Topmodel
- Eerste beelden van meisjes Benelux’ Next Topmodel 2010

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Stemmen bij finale Benelux’ Next Topmodel 2010 ongewis

  1. Tom

    Waarom zijn er zoveel van dit soort programma’s. Ik bedoel zo goed is het concept toch niet? Waarom kijken mensen hier dag in dag uit naar?

      /   Reply  / 
    1. Lia

      Ik hoop dat de kijken GEEN stem krijgt; in ANTM beslist de jury ook gewoon wie de winnaar is en dat levert echt niet minder kijkers op.

        /   Reply  / 
  2. Dutchy

    Het is inderdaad geen populairiteits wedstrijd. Sommige dingen moet je aan mensen overlaten die er meer verstand van hebben. Ik denk niet dat een modellenburo zit te wachten om iemand op hun bordje te krijgen waar ze nits in zien.

      /   Reply  / 
  3. pieter

    Misschien moeten ze gewoon mensen laten stemmen en dat die voor 33procent meetellen en de jury bepaalt de rest
    Heeft RTL lekkere inkomsten en wint ok nog eens de beste!

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Ik vind het eigenlijk ook onnodig dat het publiek stemt… Dan krijgt toch de persoon met de leukste persoonlijkheid de meeste stemmen bij hntm kreeg kim zelfs 40 vd de 50 punte van het publiek de jury gaf haar er 20 net als Christa.. Dus daarom won Kim, maar dus niet eens met de meerderheid van de jury… Het was wel terecht maar tog, by s4 kreeg jennifer de gang maker een stuk meer punten dan winares Ananda en het was toen zelfs zo dat er 4 meide in de finale stonde en dat er eerst 1 moest afvallen op basis van televoting en dat was toen Patricia die heel erg aanstellerig was en vaak (onterecht) kwaad over gangmaker Jennifer en maatje Maj-Britt praatte hierdoor ‘mocht’ het publiek haar niet maar zeker 3 juryleden spraken uit haar als favoriet te hebben gehad en dat dus als de jury mog kiezen zij had gewonnen. Dus stoppen met televoting en een live finale doe gewoon lekker een uitzending van 1,5 uur ofzo

    Btw: ik was voor Kim en Jennifer.

      /   Reply  / 
  5. mini

    k vind dat alix er allang uit had moetten liggen,vind dat ze te weinig inzet toont.

      /   Reply  / 
  6. irma

    Elke week ben ik weer verbaast over de jury,de manier waarop de meisjes totaal de grond ingetrapt of vernederd worden.het lijkt er ook nog op dat zij er een kick van krijgen. Jammer Jammer Jammer

    Zijn ze vergeten dat zij zelf ook onder aan de ladder hebben gestaan?

    daarbij ziet Daphne er zelf vaak ook niet uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>