Erik van Muiswinkel aan de slag voor NTR

De najaarspresentatie van de publieke omroepen kende gisteren nog een last minute transfer. Het blijkt dat Erik van Muiswinkel in het nieuwe seizoen bij de NTR aan de slag gaat. De cabaretier maakt het programma Tatatataal, wat wordt omschreven als ‘een wekelijks taaltheater met Erik van Muiswinkel en gasten’. De opnames hebben al plaatsgevonden. Tatatataal lijkt in de plaats te komen van De Taalmeesters (met Marit van Bohemen, ook een NTR-programma) en 10 Voor Taal, dat afgelopen seizoen al de omroeparchieven in is verdwenen.

De Vara spreekt overigens niet van een transfer. Op de vraag of ze Erik van Muiswinkel, die afgelopen seizoen nog Van Zon op Zaterdag en een oudejaarsprogramma maakte, kwijt zijn, kwam het antwoord: “Erik van Muiswinkel ben je nooit kwijt. Het kan zomaar dat we toch weer met elkaar samen gaan werken.” Van Muiswinkel heeft geen contract bij de Vara, maar wordt per project ingehuurd. Voor komend jaar staan er geen projecten op de rol bij de Vara met de cabaretier.

Zie ook:
Vara noemt conference Van Muiswinkel experiment
Nederlands oefenen in Teleac-quiz De Taalmeester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>