Nieuwe verhalen van NCRV-megagezinnen in Een Huis Vol

De NCRV komt vanavond met het vervolg op Een Huis Vol, de docusoap die vorig jaar voor het eerst is uitgezonden. We volgen hierin de grote gezinnen Baumgard en Deijs, met telkens 12 kinderen aan de grote kant. De soap pakt de draad op bij waar het vorig jaar was gebleven. Zo zien we bij de familie Baumgard hoe het gaat met de pasgeboren Shayquan en of het de familie Deijs lukt om een nieuw huis te vinden.

Samantha (41) en Eugene Baumgard (48) verrasten vorig jaar hun familie met de aankondiging dat zij opnieuw in verwachting waren. De nieuwste telg is inmiddels geboren. En het blijkt dat zo’n kleine baby het huishouden aardig op stelten kan zetten. Gelukkig krijgen de ouders hulp van hun overige twaalf kinderen: Tyrona (22), Yokechia (20), Levrone (17), Shauntell (16), Laicerey (15) Roemillo (13), Shayla (11), Shaya (10), Tyrese (7), Nashawn (6), J’leeta (4) en Shevy (3). Toch valt het Samantha en Eugene vaak tegen, de komst van de laatste baby hakt er veel harder in dan ze hadden verwacht.

Ingridt (49) en Marcel (48) Deijs wonen in een klein appartement op vier hoog. Ingridt heeft sinds de geboorte van haar jongste zoon problemen met haar gezondheid. Ze kan het traplopen niet meer opbrengen en wil dolgraag verhuizen. Marcel heeft het prima naar zijn zin in hun huidige woning. Na 22 jaar wil hij niet meer weg. Lukt het Ingridt om haar man te overtuigen? Naast Ingridt en Marcel bestaat het gezien uit: Peter (28), Stefan (25), Melissa (23), Danny (21), Remon (20), Samantha (17), Wesley (16), Kimberley (13), Chantal (12), Jeffrey (9), Naomi (8) en Jordy (2).

Een Huis Vol, 19.25 uur, NCRV (NL1)

Zie ook:
- Families Baumgard en Deijs in docusoap Een Huis Vol
- Stekker uit ambitieus NCRV-project Generatie 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>